Hm, som teraz mierne zmätený z vás dvoch![]()
Každopádne, upgrade zvyšku som zatiaľ nezačal riešiť. Včera som už testoval Modern Warfare na 1080p/60Hz so zapnutým VSync a nastaveniami všetko na najvyššie detaily + so zapnutým RT a grafický zážitok je to fakt krásny, avšak, počas prehrávaní príbehu mi občas FPS kolíše medzi 55-60fps, počas hrania (prešiel som 3 misie), sa mi raz stalo, že to padlo (kým som okom stihol pozrieť) na 57fps, ináč konštatne 60fps (pri vypnutým VSync sa maximálne hýbalo niekde okolo 170fps ale prepady boli v dosť širokej škále, niečo medzi 90-170, tak som zapol VSync). Čiže spokojnosť.
Čo sa ale ukázalo ako problém bol CS:GO, ktorý z nejakého dôvodu neustále padal až som povypínal všetky OC, BIOS som mal na default a až vtedy to bolo hrateľné. Neviem čo sa v PC zmenilo po takmer roku hernej neaktivity (občasné pustenie tam bolo s náhradnou GPU 8800GTS 320MB) ale buď dochádza dych kremíku, tekutému kovu (po 2 rokoch od aplikovania) alebo PSU už nestíha dodávať aj CPU aj GPU šťavu *♂️ Aktuálne skúšam si prejsť nanovo procesom Overclockingu s aktuálnou zostavou a uvidím či ho znovu vytlačím na 4.8GHz (aj 5GHz som mal stable ale teploty už nestíhali, musel som mať rozobranú bedňu a dopomáhať všemožné chladiť celok), no a potom RAM pozdvihnúť a nakoniec pohrať sa s GPU![]()