Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Windows 10 v čínštine

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    20

    známi si kúpil noťas DELL v číne (priamo v číne) a nedarí sa mi ho do stať do Sk ani do EN. nejakú slovenčinu som tam nainštaloval ale je to len pre aplikácie, menu OS atď je stále v čínštine a nijak sa mi to nedarí urobiť, nemáte nápad ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,096

    A proc tedy neudelas cistou instalaci SK/EN verze?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    20

    asi tým zničím celý systém obnovy dell, nie ? plus treba hľadať ovláačea niesom si istý či všetko potom pôjde je to DELL 13 XPS, niečo ako toto
    https://www.alza.sk/dell-xps-13-d2298203.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele zsdx
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,096

    Na co ti bude "celý systém obnovy dell" v cinstine? Postnuty Dell se s W10 prodava, tak zadny neresitelny problem nenastane. Das tam Win10, stahnes Dell Update a on se postara o zbytek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    20

    ok, takže radiíš cez nedia creation urobit na USB inštalačku, nabootovať z USB a nainštalovať ? nechať disk rozdelený ako je ? či porušiť tie oddieli, inak boot a obnova dell je v EN, dokonca som to prepol aj do SK bolo to po slovensky, len obnovu som ešte nespustil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,154

    Ano - udelej si takto medium a instalaci zacni spis na cisto - dej si volby vlastni, smaz tam vsechny oddily a pokud je tam normalni hdd/ssd (zadny nvme 32 n 64 GB - to pak udelej jeden novy oddil), tak si rozdel oddily tak 100GB na system (jestli budes hratvelke hry a vic hry/her tak treba 150)200GB, instalator ti rovnou udela nekolik systemovych oddilu a zbyle misto pouzij na oddil pro data (dokumenty, hudba, foto, flmy apod.).
    Cista instalace ma jeste vyhodu, ze je to posledni build, bude to rychlejsi nez obnova a nasledne aktualizace, kde se muzes dockat nehezkych prekvepeni v podobe disfunkci ci padu systemu, takze by te stejne cekala preinstalace. Az na par vyjimek je to vzdy lepsi a jistejsi volba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    20

    urobil som čistú inštaláciu win ale mám problám noťas sa náhodne reštartuje s blue sreen. Tá utilita od Dellu na inštaláciu ovládačou nefunguje, keď dám sťahovať ovládače prebleskne tam niečo červené a nič viac ani žiadna hláška. Základné ovládače som nainštaloval ručne
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,154

    Nojono - Buh nas tresta za nase hrichy pomoci Windows 10 - nezvazis prechod na Linux? Zkusit starsi build ci pockat na novejsi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    20

    už som to spravil, dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,154

    A cim ty pady byly a jak jsi to dal do kupy? Muze se hodit nekomu dalsimu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Ventero
    Registrace
    Oct 2012
    Příspěvků
    1,154

    V Home to ale mozne neni - jestli si to dobre pamatuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,170

    Ano, postup funguje pouze v Pro verzi. Moje chyba, nevšiml jsem si, že se jedná o verzi Home.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Windows 10 nebo Windows 7
    Od obi9 v sekci OS Windows
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-05-2018, 09:27
  2. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-12-2017, 19:01
  3. PŘeinstalace windows 10
    Od hanojka v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-12-2016, 15:47
  4. upgrade z windows 8 na windows 10 u notebooku
    Od primax v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-09-2016, 15:18
  5. Windows 10 BSOD
    Od tesarpaul v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2015, 15:46