Co potřebuji k přímému poslechu radií přes internet na mobilu?
Co potřebuji k přímému poslechu radií přes internet na mobilu? Nějaký univerzální streamer program? Dík za radu
[QUOTE=kevin00;603810]Stačí na Google Play vyhledat aplikaci, která slouží k přehrávání internetových rádií :)[/QUOTE]
Díky. Já totiž Google Play nemám, takže tam nechodím, dcera ale ano.
Díky. Já totiž Google Play nemám, takže tam nechodím, dcera ale ano.
Stačí si zřídit Google účet, případně se dají aplikace stáhnout z APKMirror.
Moc díky. Jsem tu po dlouhé době, tak si to tady užiju, jestli mi pomužeš ještě.
1.U starého HP notasu po zadání spořiče obrazovky stejně zustane svítit plocha a spořič jede přes.
2.Nenašel jsem ve Firefoxu aktivaci zákazu aktualizací. /malý a pomalý disk i HP/ . Vadí nevadí?
3.Na některých stránkách funguje uložení přihlašovacích udaju, ale ve většině se mi stejně neuloží. Tak je musím vypisovat znovu a znovu.
Zatím stačí a děkuji.
1.U starého HP notasu po zadání spořiče obrazovky stejně zustane svítit plocha a spořič jede přes.
2.Nenašel jsem ve Firefoxu aktivaci zákazu aktualizací. /malý a pomalý disk i HP/ . Vadí nevadí?
3.Na některých stránkách funguje uložení přihlašovacích udaju, ale ve většině se mi stejně neuloží. Tak je musím vypisovat znovu a znovu.
Zatím stačí a děkuji.
1) Musíš uvést typ notebooku, operační systém, lépe popsat daný problém. Tj. zůstane svítit plocha a spořič jede přes znamená, že je plocha stále zobrazena jako pozadí spořiče obrazovky?
2) V případě potřeby deaktivace aktualizací Firefox, následuj kroky popsané zde.
3) Verze prohlížeče? Obecně aktualizuj prohlížeč na jeho poslední verzi, případně proveď jeho čistou instalaci s novým profilem.
2) V případě potřeby deaktivace aktualizací Firefox, následuj kroky popsané zde.
3) Verze prohlížeče? Obecně aktualizuj prohlížeč na jeho poslední verzi, případně proveď jeho čistou instalaci s novým profilem.
[QUOTE=kevin00;603814]1) Musíš uvést typ notebooku, operační systém, lépe popsat daný problém. Tj. zůstane svítit plocha a spořič jede přes znamená, že je plocha stále zobrazena jako pozadí spořiče obrazovky?
3) Verze prohlížeče? Obecně aktualizuj prohlížeč na jeho poslední verzi, případně proveď jeho čistou instalaci s novým profilem.[/QUOTE]
HP Compaq 6715b, win 7, 64bit. Ano, obrazovka svítí dál v aplikaci a přes ní běží spořič. To zatím postačí. Moc děkuju.
3) Verze prohlížeče? Obecně aktualizuj prohlížeč na jeho poslední verzi, případně proveď jeho čistou instalaci s novým profilem.[/QUOTE]
HP Compaq 6715b, win 7, 64bit. Ano, obrazovka svítí dál v aplikaci a přes ní běží spořič. To zatím postačí. Moc děkuju.
Pomocí utility DDU odinstaluj (v nouzovém režimu) ovladače grafické karty a poté instaluj poslední aktualizované ovladače ze stránek výrobce.
[QUOTE=kevin00;603852]Pomocí utility DDU odinstaluj (v nouzovém režimu) ovladače grafické karty a poté instaluj poslední aktualizované ovladače ze stránek výrobce.[/QUOTE]
Děkuji, ale pozor. Zjistil jsem včera, že totéž mi to dělá na stolním počítači NO NAME, kde mám grafiku Asus Silent a též WIN 7.
Děkuji, ale pozor. Zjistil jsem včera, že totéž mi to dělá na stolním počítači NO NAME, kde mám grafiku Asus Silent a též WIN 7.