Nelze otevřít soubor PDF z netu
Nevíte někdo čím by mohlo být způsobeno, že mi u jednoho PC s MS Windows Vista nelze otevírat PDF soubory přímo v prohlížeči internetu (což dříve fungovalo). Uložené soubory v PC jdou klasicky otevřít.
Z nete se nejdříve celý soubor celý načte (podle ukazatele v Opeře), ale dál už nic. Jen bílé okno. Zkoušel jsem to jak v Opeře, tak i v Maxthonu a problém je všude. Dál jsem zkoušel přeinstalovat Adobe Acrobat Reader a také nic...
Má někdo nějaký nápad? Docela mě to štve...
Díky
Z nete se nejdříve celý soubor celý načte (podle ukazatele v Opeře), ale dál už nic. Jen bílé okno. Zkoušel jsem to jak v Opeře, tak i v Maxthonu a problém je všude. Dál jsem zkoušel přeinstalovat Adobe Acrobat Reader a také nic...
Má někdo nějaký nápad? Docela mě to štve...
Díky
Aplikační firewall? Zapomenuté nastavení proxy?
Mimochodem, žádný prohlížeč internetu neexistuje, zřejmě máte na mysli webový prohlížeč.
Mimochodem, žádný prohlížeč internetu neexistuje, zřejmě máte na mysli webový prohlížeč.
V nastavení nebyly prováděny žádné změny. Firewall je tam klasický Windowsácký.
[QUOTE=Ritchie83;56204]Mimochodem, žádný prohlížeč internetu neexistuje, zřejmě máte na mysli webový prohlížeč.[/QUOTE]
Dobrá, souhlasím :D :D hlavně, že si rozumíme :D
[QUOTE=Ritchie83;56204]Mimochodem, žádný prohlížeč internetu neexistuje, zřejmě máte na mysli webový prohlížeč.[/QUOTE]
Dobrá, souhlasím :D :D hlavně, že si rozumíme :D
Když odškrtneš v předvolbách Acrobat Readeru v části Internet položku "Zobrazit PDF v prohlížeči" objeví se alespoň po kliknutí na odkaz dialogové okno s možností spustit Acrobat externě?
Verzi máš 8.0 CZ?
Verzi máš 8.0 CZ?
[QUOTE=jroman;56334]Když odškrtneš v předvolbách Acrobat Readeru v části Internet položku "Zobrazit PDF v prohlížeči" objeví se alespoň po kliknutí na odkaz dialogové okno s možností spustit Acrobat externě?
Verzi máš 8.0 CZ?[/QUOTE]
Díky za tip, vyzkouším jak nejrychleji budu moci (není to totiž můj PC) a dám vědět.
BTW: Je to 8.0 CZ.
Verzi máš 8.0 CZ?[/QUOTE]
Díky za tip, vyzkouším jak nejrychleji budu moci (není to totiž můj PC) a dám vědět.
BTW: Je to 8.0 CZ.