Už několik dnů se koukám po novým monitoru.Mám 10 let starou 15'.Takže asi chápete proč jsem se rozhodl.Navíc dneska jsou relativně lcd levné.Našel jsem monitor HP L2065 za 16tis. ten by mi vyhovoval (I-SP)ale nenašel jsem k němu žádnou recenzi.Už jsi nevím rady.Chci právě 1200x1600 kvůli práci (grafika, office, programování a i filmy).Máte nějaké skušenosti s tímhe lcdéčkem?Popřípadně i doporučte jiný ale tak do těch 16000Kč.
Děkuji všem....
Děkuji všem....
Na HP LP2065 jsem psal recenzi zde na strankach Světa Hardware, konkrétně zde.
Toto téma přesunu do LCD monitorů.
Toto téma přesunu do LCD monitorů.
Před pár dny jsem si koupil Viewsonic VP2030b, je to sice MVA, ale musím říct, že jsem spokojený. Kromě černobílého přechodu, kde je v tmavší části vidět několik lehkých světlejších proužků, a kromě otočení panelu nastojato, kde se nejdříve musí uvolnit kabely, aby šlo vůbec otočit (to ale bude asi u každého monitoru), jsem jiné chyby nenašel.
Nejsem ale úplně z nejnáročnějších uživatelů, takže to ber jenom jako bezvýznamný tip;)
Nejsem ale úplně z nejnáročnějších uživatelů, takže to ber jenom jako bezvýznamný tip;)
Jeste se podivej na LG L2000C stoji do 12k Kc S-IPS, 8bit, pivot, dvi, slusny vzhled, 8ms...mozna ma podle testu slabsi podsviceni a overdrive..ale podle realnych zkusenosti uzivatelu to nijak nevadi (prace, filmy, semtam nejaka hra).
[QUOTE=Invin]Jeste se podivej na LG L2000C stoji do 12k Kc S-IPS, 8bit, pivot, dvi, slusny vzhled, 8ms...mozna ma podle testu slabsi podsviceni a overdrive..ale podle realnych zkusenosti uzivatelu to nijak nevadi (prace, filmy, semtam nejaka hra).[/QUOTE]
Ale neda se temer sehnat...je tomu venovany cely tema, zkus prohledat.
Ale neda se temer sehnat...je tomu venovany cely tema, zkus prohledat.