Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: jak pripojit PC k TV?

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Hmm, a v nastavení Windows by se nějaké volby nenašly?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od bags Zobrazit příspěvek
    ...vsude 25Hz prokladany rezim... da se menit pouze hloubka barev a rozliseni... ale ne frekvence
    To myslíš jako že se to ještě prokládá ? Protože jinak by to bylo 50 Hz prokládaně...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    No, je otázka, co tím pan Ovladač myslí... Píše 25 Hz, ale v závorce je jen "prokládaný režim". Je fakt, že 12,5 Hz je trochu málo, asi to bude ta prokládaná padesátka. Ale pořád jde o to, jak zrušit prokládání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele bags
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    235

    ve windows sjem zadne jine zobrazeni nenasel ani v ovladacich graficke karty.

    ano, prokladanych 25Hz je fakt malo... navic me trapi cerne okraje kolem obrazu v televizi a jak jsem psal pri spusteni filmu ve wild screenu to je hrozne.... protoze mam cerne okraje v TV (tak 2cm z kazde strany) pak cerny obraz (pruhy ve filmu) pak prouzek filmu.... takze nic moc

    kdyby alespon nebyly ty cerne okraje v TV tak by to bylo uplne vynikajici + samozrejme ta frekvence.
    Naposledy upraveno uživatelem bags: 01-11-2007 v 13:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    1

    zdravim, potrebuji propojit notas Acer Extensa s vista a Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family a VGA vystupem do TV s VGA vstupem. at delam co delam, pri zapojeni kabelu do notasu obrazovka notasu zhasne, takze nastavovat nemam co. po vypojeni kabelu obrazovka znovu nabehne. televize je prtava toshiba,je nastaven vstup PC RGB,na obrazovce TV blika napis Automatické nastavení a nic se nedeje. to by me netrapilo,nejaky zkusenosti s nastavenim externiho monitoru mam, ale co s tou cernou obrazovkou notasu? jinak funguje bez problemu.
    zkousel jsem i restarty, pripojovani pri vypnute Tv (zapnu tv a obrazovka zcerna).
    co mam nastaveny blbe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    Dobrý den všem. Chtěl bych se jen zeptat jestli jde připojit k PC 2 monitory pro práci a TV na které bych pustil film. A jaké bych potřeboval vybavení. Momentálně mám Gigabyte Nvidia 6800GTS - ta ale zvládne jen max 2 "monitory".
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Jak připojit Jamo S 506
    Od funn3r v sekci Audio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-10-2012, 19:26
  2. LCD: Jak připojit dva monitory?!
    Od Tommie24 v sekci Monitory
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 27-04-2012, 13:21
  3. 3,5 HDD PATA: hdd nelze připojit
    Od terryjohn v sekci HDD, boxy, SSD
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 29-12-2009, 18:07
  4. Tiskárny: Jak připojit LaserWriter 4/600 PS
    Od rudyn v sekci Periferie
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2008, 20:23
  5. Jak připojit PC na net pomocí wi-fi?
    Od Christoferson v sekci Sítě
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 17:25