Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 90

Téma: Need for Speed ProStreet

  1. #76
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Ahoj lidi. Jsem tu prvně a jsem uplny neemand...jen aby jste věděli, že mám nějaké mezery. Prosím o radu. Uplně v pohodě jsem rozjel NFS Pro street na mé vráně...konkrétně teda Athlon 3000+ (1,8Ghz); 1G RAM; Radeon 9800 pro 128MB a hra se bohužel kouše. Tak jsem to všechno začal házet dolů, že to jako moje vrána utáhne, když to bude o něco lehčí...no ale velké kulové. No čumím na to, avšak po nějakém půl hodinovém nastavování jsem zjistil, že když rozlišení nabuřím nahoru třeba 1600x1200, tak se to kouše stejně, jak při unavených 800x600.... tak jsem z toho popelář. nevíte někdo co s tím? Je to tím, že to ta vrána neutáhne, anebo nějaký fígl, co mi maminka neřekla? Jo a to sekání není žáden extrém, dá se to hrát...teda nedá, ale dá jako dáá...však víte. No takže tak a jestli jsemm ten dotaz vrazil někam do pekel, prosim adminy o odpustení a přesunutí .... Díkec
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Srapnel Zobrazit příspěvek
    Ahoj lidi.
    atd
    .... Díkec
    mas patch me to fungovalo podobne pocet obrazku byl stejny v max i min rozliseni po nahrati patch_e to funguje v pohode (uz sem tu o tom psal myslim)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    No uplne v pohode ti to asi nepojede ani po patchi, ta hra je docela blbe optimalizovana. Bez patche pocukava i na kompech s OC dualcore (treba na mym...). Patch sice tohle odstranil, ale u tebe to spis vypada (diky tem zmenam rozliseni, cos zkousel), ze uz ti proste nestiha VGA....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    OK chlapi, díky za rady. Každopádně ten Patch nemám....tak to ještě zkusím...neívte, kde by se dal sosnout? A když to nepošlape....tak pujdu na pivo, tam mi hardware zatím stíhá ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Srapnel Zobrazit příspěvek
    ...neívte, kde by se dal sosnout?
    Ze by zcela nacekane u vydavatele hry ? Patch 1.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    Ochhh super, u vydavatele hry....no to me mohlo napadnout....jen nevim, kdo hru vydava ...já znám jenom vydavatele knih - albatros, no a pak vydavatele piv v naší hospůdce a to je Láďa:-) (tímto ho zdravím, že se večer zastavím:-). No tak jsem zase chytřejší a už znám i vydavatele NFS ... :-) Néééé si dělám srandu...díky moc hoši, zkusím to, mě se jen nechtělo někde surfovat, hledat patche a ve finale bych stáhnul nějaký Shit, tak jsem potřeboval podporu zkušených! Já vím, jak sjet sjezdovku a downhillovou trať na kole, ale s těma PC je to horší. Tak ještě jednou dík.. Tak řiď v NFS, ať jedeš lip. Myslel jsem řiď jako řiď...né řiď jako řiď :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    4

    mnoooo, tak boj pokračuje...ty vole začíná mě to bavit... Copak zkušení na hlášku, která vyskočila, když jsem chtěl patch spustit : "...blabla, aplikace není typu win32....bla bla je neplatná bla bla" a už nevím, co to dal psalo... E? Co teď? :-/ ... :-)) pujdu na to pivo a bude :-) Hoši, jestli mi to pojede...bude to vaše dílo z vrcholného obdobííí :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od Srapnel Zobrazit příspěvek
    mnoooo, tak boj pokračuje...
    mas to blbe crackly.... kup si original
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    74

    Zdravim Pani. Velmi Silno Dufam ze si niekto vsimne a pomoze mi s mojim problemom. Teraz cez Vianoce bola na Origin zlava na NFS PS za nejake 3e tak som ju kupil (nostalgia). Na moje prekvapenie po stiahnuti a instalacii (vsetko prebehlo bez problemov) pri pokuse o spustenie hry my to vypise chybovu hlasku - "This application is not compatible with the installed operating system.Please upgrade to Windows 98SE, Windows 2000 or better." coz mi pride ako blbost nakolko ja mam WIN 10. Tak som patral a zistil ze hra podporuje WIN 7 nakolko to bol aktualny OS v termine vydania. Tak som skusal kompatibility mode ale nepomohlo. tri hodiny som skusal a hladal na google ako to dat dokopy ale nic, dokonca som skusal navody pre ine hry (crysis, Medieval 2,atd.) kde vypisovalo tuto hlasku (premenovanie .exe suboru, instalacia v kompatibility mode, atd. Nic nepomohlo. Tak sa chcem opytat - existuje nejaky "emulator" alebo nieco trebars na WIN XP kde by som to teoreticky mohol spustit? nechcem len kvoli jednej hre instalovat dalsi system na PC preto spominam emulator. Alebo ak viete ako obist tuto error message dajte pls vediet.
    Vopred dakujem za pomoc.
    P.S.: CPU - I7-4790K, GPU MSI GTX970 4G atd takze tuto problem nebude

    EDIT: kontaktoval som aj support EA ale to som si mohol radsej pokecat so psom, dostal som od nich rady - vypnut firewall alebo vytvorit si vo WIN novy ucet, lebo na tom starom mam instalovanych vela veci a preto mam pomaly PC a preto to nejde :facepalm:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Citace Původně odesláno od Chester1722 Zobrazit příspěvek
    (premenovanie .exe suboru, instalacia v kompatibility mode
    zkoušel jsi kliknout na ikonu pravým myši a dát odstranit potíže s kompatibilitou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    74

    Jop, ziadna zmena, ci uz som to spustil automaticky alebo s mojim vyberom, vzdy to iste. Ani nezalezalo ci som vybral WIN 7, Vista SP2, XP SP3...proste nic
    EDIT: jedine co sa zmenilo po tom, ako som to presiel cez "odstranenie problemu s kompatibilitou" bolo, ze po double clicku na .exe iconku to vyzadovala administratorske potvrdenie...tam som dal OK no a potom uz stara znama pesnicka
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    zkus si nechat zavolat z ea, Před chvilkou mi taky volali a vyřešili jsme problém... http://www.ea.com/cz/ nebo zavolej na 228 880 676
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    74

    TY VOLE! tak toto som necakal...ale vazne...to my akoze zavolaju? dojdem domov z roboty a skusim:P dufam pracuju aspon do 19:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Tomak_CZ
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    397

    Mám pocit, že tam jsou od 12,00 do 21,00 v zákaznické podpoře po výběru problému a vyplnění formuláře máš dole kontaktujte nás a dokonce ti to i písne za jak dlouho asi budou volat.... dole na stránce http://help.ea.com/cz/origin/origin/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    74

    No tak som to s nimi vcera riesil...bezvysledne...nevedeli mi ani oni pomoct. Ale aspon som dostal zlavu 15% na dalsi nakup v origine Tomak_CZ - vdaka za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Need for Speed Most Wanted
    Od Aytech v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 23:28
  2. speed fan
    Od Teslak v sekci Chlazení
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 12-11-2007, 20:55
  3. Please Reselect CPU Speed
    Od dzandra v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-03-2007, 22:56
  4. Need For Speed: Carbon
    Od Konnor v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 111
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 17:16