Dilema :-)
Samo že holkou.
[QUOTE=Intri;59158]Jak víš, že mu? To by bylo divné, aby to dole byl kluk, ne?:-D[/QUOTE]
Ja to myslel tak, že je jedno jeslti děla masaž holka klukovi, nebo obraceně.
[QUOTE=Intri;59158]Jak víš, že mu? To by bylo divné, aby to dole byl kluk, ne?:-D[/QUOTE]
Ja to myslel tak, že je jedno jeslti děla masaž holka klukovi, nebo obraceně.
No, podle mě je dole kluk :D a vidím to na masáž. Ta co ho masíruje je totiž taková zaoblenější a tudíž bych to viděl na holku... :D
[quote=tgfh;60165]Podle (vaší) ankety morčata provádějí masáž 14x častěji než sex :cool:
Divný poměr :turtle[/quote]
To morče je spíš veverka, ne?:-)
Divný poměr :turtle[/quote]
To morče je spíš veverka, ne?:-)
Souhlas s Withmanem a tgfh za podobné thready uškrtím:turtle
edit: a jsou to veverky jak správně podotkl Intri:)
edit: a jsou to veverky jak správně podotkl Intri:)
[quote=boboco;60176]tgfh za podobné thready uškrtím:turtle[/quote]
Hej né, nevím jak vy ale já se doslova uROFLoval

Hej né, nevím jak vy ale já se doslova uROFLoval

[quote=boboco;60176]a tgfh za podobné thready uškrtím:turtle[/quote]
Ale jdi ty, prosím tě, proč by tady pak byla volná témata?:-) Aspoň je tu sranda.
Ale jdi ty, prosím tě, proč by tady pak byla volná témata?:-) Aspoň je tu sranda.
No, to zase jak se to vezme... Někdy je fajn si postěžovat, vykecat se, vidět, že ostatní lidi mají stejné názory, dát si virtuálně pěstí s těmi, co s tebou ten názor nesdílí...:-) Obojí má svoje.:-) Ale je fakt, že já radši srandu, než politiku.
Na to už jsi nemusel reagovat, Intri: thready kde se objevíš naberou OTčkový spád, každopádně jsi dobrý típek ;) (ještě tě nemůžu hodnotit).
Ten poměr se vyostřil na neuvěřitelných 15:1 :D
Ten poměr se vyostřil na neuvěřitelných 15:1 :D
No jo, to víš, já už jsem takový OTčkář.:-)
Jj, všiml jsem si toho poměru, a tak jsem si pomyslel, jestli jsi to fakt ty ( ten jediný, kdo tipoval sex ).:-)
Jj, všiml jsem si toho poměru, a tak jsem si pomyslel, jestli jsi to fakt ty ( ten jediný, kdo tipoval sex ).:-)
JO JSEM :cool:
Hej nedělejte to těm morčatům (podle vás veverkám), za chvíli budou mít udrbaný kožich a žádné děcka :D
Hej nedělejte to těm morčatům (podle vás veverkám), za chvíli budou mít udrbaný kožich a žádné děcka :D
Jen žádný strach, je jich dost...:-) Když jsem o prázdninách pracoval na Orlíku, pobíhala mi tam přes římsu jedna pořád, sháněla oříšky.:-) Takže veverky určitě jen tak neumřou, i když je možná nevidíš souložit na každém kroku...;-)