Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: nova case

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46379

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45841

    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35296

    hledam nahradu za svoji case+za case atx z cka roku 2001[maly vnitrni prostor ...]



    moje stara case-sveho času koupeno jako nouzovka,ted je myslim cas na neco kvalitnejsiho ...
    dekuji za reakce
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Co tenhle Centurion? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39854

    Jinak z těch tebou navržených tří se mi líbí ten Gigabyte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    387

    Jj, ten z nich vypada asi nejlip. Ale snažil bych se vybirat, jak si sam řekl, něco lepšiho pokud tě tedy zrovna nelimituji finance. Jaký máš strop??
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Taky bych volil ten Gigabyte. I když je pravda, že s ohledem na nejlepší odvětrávání by byla nejlepší volba asi Thermaltake Mambo, ke které dostaneš i dost dobré ventilátory. U téhle case ale záleží jen na Tobě, jestli Ti nebudou vadit přední odklopné kryty. Ty totiž hodně lidí nerozkousne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    pozadavky:skrin [stredni vez] midle tower bez zdroje ciste cerna bez barevnych doplnku! strop 2000kc nedoporucujte mi prosim akasu zen,uz jsem ji videl na fotkach a neni to muj styl ..diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Normálně bych doporučil GMC H-60 Phoong, ale ta už je hoodně špatně dostupná, takže ji už asi nikde neseženeš...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    A co tahle? http://barbone.tsbohemia.cz/index.as...strsort=&str=0 . Sice to není u czech computeru, ale na vnitřní místo i na chlazení výborná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    No jo, ten Chieftec je fajn, jen má cenu o 700 Kč vyšší, než je tvůj strop... Jinak pokud bys ty peníze chtěl obětovat, určitě do něj jdi. Ty Sharkoony bych moc nebral, řekl bych, že budou dost rezonovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    no uprimne pro hlavni masinu urcite ten chief,pro 2pc na doma a pro pc na chatu se rozhodnu mezi tou gigabyte nebo tim thermaltake ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Však hlasy pro skříně už máš, nebude až tak velký problém se rozhodnout. Ono, ty skříně jsou cenově stejné, tak se rozhodni spíš podle toho, která se ti líbí víc. Thermaltake bude mít asi trochu líp vyřešené chlazení, ale to si klidně můžeš dovolit obětovat, na chatě se asi nebudeš snažit taktovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    me jde taky o to aby to vypadalo trosku slusne a ne aby to byla stara a otriskana case s minimem vnitrniho prostoru,ten antler je spatny v tom ze kdyz jsem tam mel venvnitr lc 550w tak mezi chladicem na cpu a vetrakem zdroje byla mezera as jen 1cm
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Však rozměry skříně máš, z toho si můžeš udělat zběžnou představu o vnitřní velikosti, přeměř si komponenty a uvidíš. Ale řekl bych, že jak Gigabyte, tak Thermaltake nebudou mít s místem problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    1

    Novou skříň jsem taky teď řešil a nakonec jsem objednal toto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46162 ,přijde mi zítra, podle fotek se mi líbila (uprostřed umístěné porty a perforace na čele skříně, vytahovatelný koš na disky a plná průhledná bočnice) a podle váhy 9,31 kg by mohla být z 1 mm plechu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová case za Akasu eclipse
    Od betisa v sekci Skříně
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-07-2014, 16:05
  2. Case 1k - 2.5k Kč
    Od Bacon v sekci Skříně
    Reakcí: 58
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 11:19
  3. nova deska do stareho case
    Od nigal v sekci Skříně
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-11-2009, 17:23