Laboratoř 21.08.2006: S3 Trio 3D/2X
S3 Trio 3D/2X
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Invin, Mirunek, Kar, Architect, ladajancik, sAd, cool.user, komisar.durex, Honny, LittleMan, Pe Ell, mrozu, Waffer, jirka037, fibre, wert668, arvelius, DDurko, boboco, Thomeless, Schermen
Seznam úspěšných řešitelů, kteří dnes získali ocenění:
Invin, Mirunek, Kar, Architect, ladajancik, sAd, cool.user, komisar.durex, Honny, LittleMan, Pe Ell, mrozu, Waffer, jirka037, fibre, wert668, arvelius, DDurko, boboco, Thomeless, Schermen
Tak tahle hádanka byla lehká i těžká zárověň.
Hned ze začátku mi bylo jasné, že se jedná o nějaké s3 trio (podle toho švába co vypadá jako starý bios :) a velkého čipu). Bylo i zřejmé, že se jedná o Trio 3D model do AGP, ale vůbec jsem si nebyl jistý přesnějším určením, bo zrovna těchle karet bylo docela hodně typů. Výrobce bych nedal ani náhodou.
Hned ze začátku mi bylo jasné, že se jedná o nějaké s3 trio (podle toho švába co vypadá jako starý bios :) a velkého čipu). Bylo i zřejmé, že se jedná o Trio 3D model do AGP, ale vůbec jsem si nebyl jistý přesnějším určením, bo zrovna těchle karet bylo docela hodně typů. Výrobce bych nedal ani náhodou.
můj postup:
typnul sem si S3, pár jich tu mám a maj podobnej layout
google S3 agp
obrázky
druhej vypadá podobně jako ta hádanková, tzn. google obrázky s3 trio 3d agp
třetí prakticky stejnej...
ale jistej správností sem si nebyl
typnul sem si S3, pár jich tu mám a maj podobnej layout
google S3 agp
obrázky
druhej vypadá podobně jako ta hádanková, tzn. google obrázky s3 trio 3d agp
třetí prakticky stejnej...
ale jistej správností sem si nebyl
Vůbec jsem netušil. Ale necelá hodinka googlení přinesla ovoce. Narazil jsem na podobnou kartu a s klíčovými slovy “S3 Trio 3D“ se už nedalo neuspět.
původně jsem si myslel, že to je nějakej Trident a půl hodiny jsem hledal Tridentku (a kupodivu našel docela podobnou :)).
dnes sem se na to vykasla... v praci nebylo moc casu, doma sem si pak nevzpomel. tak nejak sem topl S3, protoze par dost podobnych sem doma mel... dal jdou 2 uzivateli s plnym score: Mirunek a jirka037
Na tuhle hádanku mi stačilo několik sekund, strašně jsem se rozesmál, když jsem ten obrázek viděl. Proč? Stačí se podívat na mýho starýho dobrýho Avatara:D . Fakt náhoda:) Kéž bych to měl tak jednoduchý i příště:rolleyes:
Presne jak ostatni...nejdrive svab, pak AGP...nvidia/ATi uz meli jinaci pouzdro u AGP verzi, takze nasledovalo najit si seznam vsechn S3 trio karet a hledat podobny layout. Nasel jeden, ktery byl na 90% stejny, tak jsem hold strelil :)