Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Upgrade hw. Bude stacit zdroj?

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Jj presne tak, ten puvodni ma klasickou dvoulinku, kterou odstrihnes a ten novej si vytahni ven a pripoj kam chces (na desku, pres redukci do molexu....).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Dekuji vsem za rady! Dam na vas a provedu zmenu na 300W Fortron Stejne ten muj zdroj vypada na peknej smejd a dela rachot jak ruska pracka...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    wanabe: snad bych jen zvolil kvalitnejsi vetrak, jestli se ti zda fortron hlucny, nedaval bych tam normalni vetrak ale neco lepsiho aby sis aspon pomohl...
    http://www.softcom.cz/produkt/nexus-...-bily/?flist=1
    http://www.softcom.cz/produkt/noctua...17dba/?flist=1

    ty prvni dva se lisi jen barvou (nexus je HODNE kvalitni vyrobce HODNE tichych vetraku), ten posledni je uz imho zbytecne drahy... ale samozdrejme taky dost kvalitni

    jinak presne jak rika husky14
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od FiXerCz Zobrazit příspěvek
    Dekuji vsem za rady! Dam na vas a provedu zmenu na 300W Fortron Stejne ten muj zdroj vypada na peknej smejd a dela rachot jak ruska pracka...
    Jeste promysli ty vetraky, co ti hodil mech13, i kdyz ta Noctua je uz dost draha....

    A hlavne ten zdroj nekuchej hned, napred ho par dni provozuj normalne, at si overis, ze funguje. Jak sem ti psal, tou vymenou vetraku se pripravis o moznost reklamace
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    to husky14: rekl bych ze sis ho spletl s wanabe, jsou tu dva lidi co se ptaji

    to FiXerCz: na tebe to sice asi nebylo, ale pokud se ti bude zdat hlucny a budes s tim chtit neco udelat, vis kde hledat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    to husky14: rekl bych ze sis ho spletl s wanabe, jsou tu dva lidi co se ptaji
    Oops.... zmatla me ta ruska pracka

    Takze @wanabe: DULEZITY!!!! hlavne ten zdroj nekuchej hned, napred ho par dni provozuj normalne, at si overis, ze funguje. Jak sem ti psal, tou vymenou vetraku se pripravis o moznost reklamace
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček Avatar uživatele wanabe
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    28

    Super, díky moc za rady. Nakonec teda zvolím ten Nexus a tak za 14 dnů ho nainstaluju. Včera jsem rozdělal case a zjistil jsem, že ten hluk nedělá jenom zdroj. Ale i Boxový chladič od procesoru.Je sice tišší než ventilátor u zdroje, ale zas má takový divný vysoký tón.Tak jsem se rozhodl, že vyměním i ten.Ticho je ticho:-) Mohli by jste ještě prosím poradit, který mám vybrat (socket AM2, procesor AMD ATHLON 64 x2 5200+EE) Já koukal tady na tenhle: http://www.dxt.cz/?Mode=Sti&StiId=65608
    Naposledy upraveno uživatelem wanabe: 06-11-2007 v 09:56
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    nevim jak na tom bude s hlucnosti. overeny je AC freezer 64 pro ktery na normalni otacky je dost tichy, pokud se roztoci na vysoke otacky uz je to docela kraval, ale to musi byt na poradnem topitku aby se moc roztocil (coz X2 EE rozhodne neni)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček Avatar uživatele wanabe
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    28

    Jo teď freezer už jsem taky objevil a nakonec se rozhodl, že to bude asi nejlepší volba. Ale mám ještě takový problém.Nevím jestli se mi vleze na tuhle desku: http://www.czechcomputer.cz/product_...xpandSection=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    freezer je docela maly, nemel by byt problem. vetracek asi bude zasahovat nad RAM, ale to nebude problem, je velmi snadno sundatelny kdyz bude potreba s RAM neco delat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček Avatar uživatele wanabe
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    28

    Paráda, díky moc za všechny rady. Jdu to objednat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Kdybys u toho freezeru nahodou narazil verzi TC = thermal control, tak se ji vyhni. Je to vlastne externi cidlo zasunuty do zebrovani, ktery ridi otacky fanu. Tenhle "vynalez" udajne zrovna moc nefunguje a leckdo ho i odstrihaval. Vezmi obyc. freezera a reguluj ho Speedfanem....

    Mozna uz se to ani nedela, ale kdyby nahodou....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček Avatar uživatele wanabe
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    28

    OK dám si bacha. Ale myslím, že jsem na něj ještě nikde nenarazil.Jinak taky díky za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-12-2008, 16:54
  2. Bude stacit 450W zdroj CORSAIR??
    Od georgetm v sekci Zdroje
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 09:54
  3. Bude stacit FSP 350W?
    Od MaSve v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 15-11-2007, 11:27
  4. Bude stacit fortron 400W ???
    Od Obumbrata v sekci Zdroje
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 08-12-2006, 22:09