Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: BSOD při updatu firewallu ve Vista 64

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Dobrý den,Nějak si nevím rady s firewallem pod Vistou64 Bussiness CZ. Abych byl konkrétní, jedná se o Outpost Security Suite 2008. Instalace proběhne korektně a po restartu běží vše správně.Až do chvíle,kdy dám update (vyhledat novější databáze atd..) Asi v půlce update procesu naskočí BSOD a restart. Občas se tak stane samo odsebe (hádám že v momentě kdy OSS automaticky hledá updaty),když však dám update "ručně",BSOD následuje vždy.
    Toto se děje na PC s MB:GA-P35-DS4, CPU: Core2Quad Q6600, RAM:OCZ 2x 2Gb DDRII 800MHz, GK: Gigabite GF 8600gt 256MB

    Když nainstaluju OSS 2008 na druhý pc (C2D E4300, 2x 1GB Ram, Vista 64) vše běží správně.
    Ještě dodám,že se tak děje vždy, i když je OSS na čistém systému.

    P.S. Norton internet security 2008 jsem zkoušel také,ale i ten jednou hodil BSOD...stejně bych radši ten OSS
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Zkus to ještě jednou a zjisti hlášku ( jeden z posledních řádků ) na té BSoD. Tu nám napiš, snad z ní půjde něco vyvodit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Jojo..zkusim. Bohužel ten PC tu teď nemám.Včera jsem s tim strávil den a ten kód chyby si nepoznamenal, .dmp file z toho pc neuložil. Zítra se v tom budu zase chvíli hrabat, tak zjistim tu hlášku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    tak ten error je STOP:0x000000c2 (0x...naky dalsi hruzy - celkem asi 4)..teda aspon doufamzesi topamatuju dobre
    Naposledy upraveno uživatelem Alfredo: 05-11-2007 v 17:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    No, něco srozumitelného tam nebylo? Normální slovní vyjádření?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Mel jsem na to dneska hrozne malo casu,dostal sem se k tomu spis nahodou. Ve ctvrtek se do toho zase poradne pustim tak to asi vyblejsknu a nahodim sem...nicmene zadnej text popisujici chybu si nepamatuju ze bych videl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Hmm, to, co jsi napsal, nám ( z pohledu programátorů v MS ) laikům nic neřekne - jen to, že na adrese 0xblablabla došlo k havárii. Ale to nám nepomůže vyřešit problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Je mi to jasny,ze z toho takle asi nikdo nic nevymysli. Spis jsem to sem zatim napsal pro pripad ze by nekdo mel nakou zakladni radu...nevim,treba neco uplne klasickyho na co sem zapomel.Ale jak rikam..ve ctvrtek to vyfotim a dam sem celej ten blue screen tak snad pak budete o neco moudrejsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Tak jsem to nakonec stihl vyfotit ještě dnes. Budu rád když na to kouknete...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: bsod.jpg 
Zobrazení: 89 
Velikost: 292.3 KB 
ID: 1723  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Tak jsem o tom něco málo pohledal a výsledky mám vesměs tři: 1) konflikt ovladačů. To znamená, že by to chtělo postupně rušit ovladače ( nebo alespoň zakazovat zařízení ) a zkoušet, při vypnutí kterého z nich se BSOD už neobjeví ( pokud se už neobjeví ). 2) nutnost resetovat BIOS ( čili jumperem, přímo v BIOSu nebo vytažením baterky ze základní desky ) a 3) reklamace základní desky... Seřadil jsem to od toho, co mi přijde nejpravděpodobnější. Do reklamace bych prozatím určitě nešel, ty ovladače mi přijdou jako dobrý start.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Dobře..vyzkoušim to. Je pravda,že když se ten firewall instaluje,instaluje si svoje vlastní drivery pro síť (?) a vista se samozřejmě ptá jestli mu je chci povolit. Zkusim začít u nich..i když je to zvláštní, když jsou programovány speciálně pro 64bit visty. A na tom druhym PC jde všechno hladce. Zřejmě se tedy tyhle firewallový nesnesou s některejma z ostatních...Každopádně díky za radu. Vyzkoušim a dám vědět jak to dopadlo...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. BSOD win Vista fltmgr.sys
    Od milinn v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-10-2011, 14:55
  2. vista bsod
    Od matyyy v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 16-05-2010, 20:55
  3. Vista BSOD při startu
    Od VencaX v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-01-2009, 20:10
  4. Vista, BSOD při probuzení
    Od pavel_p v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-01-2008, 16:37
  5. Vista - BSOD (obrazok)
    Od drops v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 00:19