Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: rozšíření paměti

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Mám paměť DDR rychlost 4OO MHz PC 3200, max. 2 GB. V současné době mám v počítači paměť 512 MB a uvažuji o rozšíření. Chci se zeptat co je lepší : Přidat k té 512 Mb paměti ještě jednu 512 MB paměť. Nebo rovnou koupit 1024 MB a tu vyměnit za tu 512 Mb?Mám vyhlédlou tuto a nevím zda jí dát k té stávající nebo místo ní :http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...2F.html?&all=1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To máš v podstatě fuk, 512 tě vyjde levněji... Máš tam akorát trochu riziko, že se ty dvě paměti neshodnou, taky by to chtělo vyzkoušet. Ale když dodržíš frekvence a časování, neměl bys mít problém ani s různými značkami ( i když to bych nedoporučoval ). Dual channel asi mít nebudeš, to bys měl asi velké štěstí. Jestli chceš mít jistotu, kup si rovnou 1 GB, jestli chceš ušetřit, 512 MB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od c12345 Zobrazit příspěvek
    Mám paměť DDR rychlost 4OO MHz PC 3200, max. 2 GB. V současné době mám v počítači paměť 512 MB a uvažuji o rozšíření. Chci se zeptat co je lepší : Přidat k té 512 Mb paměti ještě jednu 512 MB paměť. Nebo rovnou koupit 1024 MB a tu vyměnit za tu 512 Mb?Mám vyhlédlou tuto a nevím zda jí dát k té stávající nebo místo ní :http://www.czechcomputer.cz/disc_doc...2F.html?&all=1
    MB, CPU?

    Edit: no, tak sem to našel vedle. No, myslím, klidně kup tu gigovku a přidej k té 512ce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    zrovna jsem ti to sem Smeli chtel hodit

    jen si zkontroluj v manualu desky jakou rychlost pameti podporuje, rekl bych ze 400MHz ne...
    ale neboj se ze by nejely, jen pojedou pomalej na takove frekvenci jakou zvladne deska

    prikoupit 1GB je na ten komp imho zbytecne moc, ale pokud mas finance proc ne. ja bych jen prikoupil druhou 512
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Podporuje 400 MHz. Takže dokoupit 512 MB DDR 3200.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Jj, například.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Rozšíření paměti RAM
    Od MarekVys v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-07-2010, 12:49
  2. Rozšíření monitoru na pda
    Od jackmediv v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-09-2009, 08:30
  3. DDR2: Rozšíření RAM
    Od Drtek v sekci Operační paměti
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 03-06-2008, 19:46
  4. Paměti: Rozšíření RAM
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-05-2008, 23:42