Aké nastavenie volíte?
čaute,chcem sa len tak pre zaujimavosť spýtať aké nastavenie grafiky pri hrani preferujete.či dávate prednosť vyššiemu rozlišenie pred vyššimi detaiilama či radšej uprednostnite vyhladzovanie obrazu aa+af pred detailami proste čo vam viac sedí a uvedte aj typ monitoru lcd,crt a velkost.ja mám 22"lcd a dávam prednost rozlišeniu a detailom pred aa+af najčastejšie je to 1680x1050 a všetko naplno ked to nestiha stiahnem textury a detaily postav.
LG Flatron L1732S na X1950GT
Vždy nahodím nativní rozlišení (1280*1024) a pak nastavuju podle FPS detaily dané hry
Vždy nahodím nativní rozlišení (1280*1024) a pak nastavuju podle FPS detaily dané hry
99% všech lidí co má LCD dá nativní rozlišení - jinak se na to nedá koukat.Jinak dávám všechno na high/very high bez AA a AF.Kromě asi 4 her to zatím PC vždycky zvládnul.Ale je pravda že asi nepařím moc novinek
ja mam 20''LCD a rozliseni mam 1280*1024 a potom podle fps volim kvalitu detailu,jinak davam prednost rozliseni,potom detaily a kdyz jde vsechno na max,tak zkousim aa+af
Vždycky se snažím co nejvyšší ( čili nativní rozlišení a co nejvíce vychytávek ), snižuju pak až podle toho, jak moc karta nestíhá.
Ja mam LCD monitor Flatron L1952S, kartu GeForce 7600GS taktovanou na GT a většinou hraju hry v rozlišení 1280x1024 a více než množství detailů preferuji vyhlazování... a detaily nahodím podle FPS...
Ja mám Samsunga SyncMaster 940N 19" a vždy dávam 1280X1024 lebo inak sa na to nedá pozerať. Zatiaľ som všetko hral max. detaily,AF a AA. Ale dnes si chcem zahrať Crysis tak to asi tak ružové nebude:cry.
Já mám 20" LG 1680x1050 a nastavuji, pokud to jde, vše na max. Upřednostňuji detaily před vyhlazováním a pod.
Já mám Acer 19" Al1917 - a dávám rozlišení 1280x1024 a až v případě nouze stahuju na 1024x768, ale zatím se mě to nestalo, že bych něco musel stáhnout. Grafárnu mám ATI 1950 PRO
Dám maximální rozlišení LCD monitoru to je 1280x1024 a pak nastavím grafiku na střední, pokud to je plynulý tak zapnu AA 2x a AF 2x (pokud to ve hře jde) když je FPS kolem 30-40 tak to nechám když je vyšší tak přidávám ještě detaily grafiky na vysoký. Ale to hle dělám u starších her u nových dám rozlišení na 1024x768 a detaily na střední a jsem rád když se to trochu hýbe
Dávám nativní rolišení monitoru (CRT; ADI), ovšem s mojím radeonem 9250 je to stále těžší a těžší , a tak pokud mám málo FPS, tak snižuji detaily a rozlišení až následně.
pozn.: Pravda,dnes většinou skončím na nejnižších detailech a kostičkoidním rozlišení..
pozn, pozn.: ale to nevadí protože většina nových her mi naštěstí nejede
pozn.: Pravda,dnes většinou skončím na nejnižších detailech a kostičkoidním rozlišení..
pozn, pozn.: ale to nevadí protože většina nových her mi naštěstí nejede
Já dávám většinu na 1280x1024 a co nejvíc detailů...Ale protože už Anička pomalu přestává stačit nejnovějším hrám,tak musím snižovat...A zobrazuju to na 19" Asus MB19TU
Myslim ,ze na tuto otazku sa neda presne odpovedat, zalezi od hry, ale preferujem detaily.
Kedze mam crt tak problemy s interpolaciou nemam
Kedze mam crt tak problemy s interpolaciou nemam