Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Napětí grafické karty

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Rozšiřování desky umožňují tři PCI sloty a jeden AGP4x slot, v němž lze použít pouze grafické karty s napětím 1,5V.

    Výtah z manuálu základní desky. jak mám rozumět tomu - pouze grafické karty s napětím 1,5 V.Nikde jsem tento údaj u grafických karet nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    AGP slot a všechny jeho parametry jsou standardizované. Pokud má karta fungovat v AGP slotu, fungovat tam bude, jinak je vadná ( za předpokladu samozřejmě, že vadný není slot či základní deska ). S tím, jaké má napětí či frekvence, si nemusíš dělat starosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    59

    Jo díky. Já myslel, že musím vybírat kartu ještě podle toho napětí 1,5v.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Kdepak, tím se nemusíš zabývat. Při výběru kartu jsou pro tebe nejdůležitější jen dvě vlastnosti - výkon a zapojení do AGP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    AGP ma "zářezy" podle verze, takze karta ktera je delana na neco jinyho nepujde do slotu zasunout.
    tech 1,5V je mysleno, ze tam nemas rvat starou kartu s AGP 2x, ktere jelo na 3.3V
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Takovou už snad ani nenajde, ne? Jedině v bazaru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Dobra stranka s informacemi o AGP http://www.ertyu.org/steven_nikkel/a...atibility.html

    A AGP sloty maj zarezy, podle kterych kartu pouzijes a podle kterych taky poznas jeji napajeni....


    EDIT: tahle diskuze ti pomuze se zorientovat.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    AGP ma "zářezy" podle verze, takze karta ktera je delana na neco jinyho nepujde do slotu zasunout.
    tech 1,5V je mysleno, ze tam nemas rvat starou kartu s AGP 2x, ktere jelo na 3.3V
    Podle toho co píše v prvním příspěvku, tam má AGP 4x slot, ten by měl podporovat i zpětně AGP 2x. V podstatě by tam měla jít jakákoli karta do AGP, protože i AGP 8x karty jsou zase zpětně kompatibilní s AGP 4x.

    Edit: nebo jinak - pokud má AGP slot jako na obrázku, může do něj dát jakoukoli kartu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    516

    Dodal bych doplňující info: (trochu postarší - ale pořád platící)
    http://masek.webzdarma.cz/agp1.html
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-04-2014, 21:42
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-03-2014, 19:27
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-05-2013, 00:46
  4. Grafické karty: bezpečná horní hranice napětí:)
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 10:55