vim ze za ty prachy nesezenu zadne zazrak, ale urcite i v teto cenove kategorii jsou nektere "otresne" kousky, a nektere lepsi. to LCD vystrida hodne stary odchazejici AOC 15", takze polepseni to bude v kazdym pripade obrovsky. nebude to na zadny profi hrani, tata na tom bude tak maximalne hrat C&C (prvni dil), Z nebo neco kreslit v CAD, ale vzhledem k tomu, ze to zvlada i na soucasne patnactce, neni potreba nic extra
Zrovna vcera jsem na to koukal a nejrozumnejs vypada [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], nebo pak nejakej samsung, ale ty uz jsou drazsi.
Nejlepsi to je samozrejme videt osobne, ale se znackou Hundaj mam dobre zkusenosti :)
Nejlepsi to je samozrejme videt osobne, ale se znackou Hundaj mam dobre zkusenosti :)
Já bych ti Hyundai moc nedoporučoval (mám B70A, což je tmavá verze B71A) a žádnej zázrak, 1 vadnej pixel, asi tak 2 vadný subpixely a několik pixelů s horším podsvícením (njn TN, nic moc :/), samozřejmě, že je to moc málo, takže ti panel nevymění; má jiný barevní podání v levém dolním rohu (místo modrý je tam téměř fialová) a vcelku nerovnoměrný podsvícení u okrajů. Zase na druhou stranu dobrá odezva, jinak vcelku dobrý barvy. Asi jsem mc kritickej, ale nemám to s čim srovnat :D
EDIT: mně třeba zaujal tenhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , ale je už trochu dražší :(
EDIT: mně třeba zaujal tenhle [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] , ale je už trochu dražší :(
Mám v práci třeba Acer 1716As a Belinea 1705 S1, cena je kolem 4 800Kč a nepřipadá mi, že by vypadali nějak špatně, za daný peníz myslím, že to prostě "jde". ;)
no za tuto cenu je možne dostať aj niečo od Samsungu, modely SyncMaster ako tak pozeram testy dosahuju výborné výsledky v kvalite zobrazenia.
Do úvahy pripadajú dva modely:
SAMSUNG 17" LCD SyncMaster 740N 8ms (škoda absencie portu DVI)
a
SAMSUNG 17" LCD SyncMaster 740BF 2ms, DVI
Je to vyberané s ponuky [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Poprípade aj riešenia od BenQ, LG alebo Neovo prídu vhod, značka Hyundai sadne skôr autám :)
Do úvahy pripadajú dva modely:
SAMSUNG 17" LCD SyncMaster 740N 8ms (škoda absencie portu DVI)
a
SAMSUNG 17" LCD SyncMaster 740BF 2ms, DVI
Je to vyberané s ponuky [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Poprípade aj riešenia od BenQ, LG alebo Neovo prídu vhod, značka Hyundai sadne skôr autám :)
Pozor na nektere levne Samsungy. Maji casto problemy s podsvicenim.
Belinea nema spatnej pomer cena/vykon.
Acer v tehle levnejch modelech nejsou uplne spatny, ale radeji bych se koukl po LG, ten sice zase nema nic moc konstrukci (kvalita plastu atd), ale obrazove nejsou spatne.
Belinea nema spatnej pomer cena/vykon.
Acer v tehle levnejch modelech nejsou uplne spatny, ale radeji bych se koukl po LG, ten sice zase nema nic moc konstrukci (kvalita plastu atd), ale obrazove nejsou spatne.
[QUOTE=FanATIk]škoda absencie portu DVI[/QUOTE]
tak s DVI bych to moc horky nevidel, jeste doplnim ze grafika je Matrox Millenium G400 Dual Head:)
konecne sem skoncil na brigade tak se na to poradne podivam a vlitnu na to. diky vsem za rady
tak s DVI bych to moc horky nevidel, jeste doplnim ze grafika je Matrox Millenium G400 Dual Head:)
konecne sem skoncil na brigade tak se na to poradne podivam a vlitnu na to. diky vsem za rady
[QUOTE=mech13]tak s DVI bych to moc horky nevidel[/QUOTE]
a tak uz sem si vsiml ze ty s DVI porad mivaji D SUB:o
celekem se m zalibil tento: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] 17" LCD LG Flatron L1752T-SF - stříbrno-černý (silver-black), 1400:1, 300cd/m2, 8ms, 1280x1024, DVI, TCO03
cena včetně DPH: 5 591,81 Kč - tak doufam ze ho do sesti sezenu
a tak uz sem si vsiml ze ty s DVI porad mivaji D SUB:o
celekem se m zalibil tento: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] 17" LCD LG Flatron L1752T-SF - stříbrno-černý (silver-black), 1400:1, 300cd/m2, 8ms, 1280x1024, DVI, TCO03
cena včetně DPH: 5 591,81 Kč - tak doufam ze ho do sesti sezenu
Mám 17" LCD Monitor LG Flatron L1732S-SF. Je to super monitor mam ho už dlouho a nikdy jsem s ním žádné problémy neměl. Ten 17" LCD LG Flatron L1752T-SF co ukazuješ je uplně stejný jak ten můj, ale má jen 2x vyšší kontrast (Já mám 700:1 ten má 1400:1) takže ho můžu doporučit!
sakra zmena... ma to byt s repro, takze du znova hledat
EDIT: tak sem pohledal a v uvahu pripadaji tyto (vzestupne dle ceny):
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ACER AL1717As 500:1 300cd/m2 8ms
LG Flatron M1717S-BN 600:1 250cd/m2 8ms
FSC A17-2 500:1 300cd/m2 12ms (mozna sezenu slusnou cenu)
a nejlepsi by bylo sehnat za dobrou cenu:
BenQ FP72E 500:1 300cd/m2 6/2ms DVI
a nejradsi, ale ta cena...
BELINEA 101727 700:1 300cd/m2 8ms DVI
ktery z nich brat radsi/vyhnout se?
EDIT2: budu brat jinde, na alze se dobre orientuje tak tam vybiram
EDIT: tak sem pohledal a v uvahu pripadaji tyto (vzestupne dle ceny):
ACER AL1717As 500:1 300cd/m2 8ms
LG Flatron M1717S-BN 600:1 250cd/m2 8ms
FSC A17-2 500:1 300cd/m2 12ms (mozna sezenu slusnou cenu)
a nejlepsi by bylo sehnat za dobrou cenu:
BenQ FP72E 500:1 300cd/m2 6/2ms DVI
a nejradsi, ale ta cena...
BELINEA 101727 700:1 300cd/m2 8ms DVI
ktery z nich brat radsi/vyhnout se?
EDIT2: budu brat jinde, na alze se dobre orientuje tak tam vybiram
No z tech 5 co tu mas na vyber vypada nejlepe to LG!
Odezna je 8ms takovy dnestni standard
trosku ma sice slabsi jas, jen 250 cd/m2 ale i to se da.
Kontrast 600:1 je taky takovy standard
Maximalni rozliseni 1280 x 1024 bodů / 75 Hz taky v pohode
Ale co je na nim nejlepsi jsou uhly pohledu 160/160 to je špica!
A samozdrejme taky chvalim znacku LG. mam LCD LG (v podpisu podrobneji) a muzu rict: maximalni spokojenost!
Odezna je 8ms takovy dnestni standard
trosku ma sice slabsi jas, jen 250 cd/m2 ale i to se da.
Kontrast 600:1 je taky takovy standard
Maximalni rozliseni 1280 x 1024 bodů / 75 Hz taky v pohode
Ale co je na nim nejlepsi jsou uhly pohledu 160/160 to je špica!
A samozdrejme taky chvalim znacku LG. mam LCD LG (v podpisu podrobneji) a muzu rict: maximalni spokojenost!
Prvni tri nemaji DVI, coz bych v tyto dobe uz povazoval za nedostatek. Design se mi nejvice libi LG, ale jako uplne nejlepsi z nich se mi jevi ta BELINEA, protoze ma mimo jine nejlepsi pomer kontrast/jas a da se sehnat i za 5600,-
To je sice taky pravda, ale zase ta belinea ma špatné úhly pohledu. jen 140/130. to LG ma 160/160. Kazdy monitor ma sve pro a proti.....
tak nakonec nastesti bez repraku, LG
nadosmrti budu litovat toho, ze sem ho zapojil na svuj NB a dal klonovani. uplne mnou otraslo na jakou hruzu na NB uz rok hledim... :eek: mel sem to zapojeny jenom 2 minuty jestli jede a pak sem si pul hodiny zvykal zpatky na vybl... barvy. :( :mad: :mad: :confused: :(
nadosmrti budu litovat toho, ze sem ho zapojil na svuj NB a dal klonovani. uplne mnou otraslo na jakou hruzu na NB uz rok hledim... :eek: mel sem to zapojeny jenom 2 minuty jestli jede a pak sem si pul hodiny zvykal zpatky na vybl... barvy. :( :mad: :mad: :confused: :(