cudne spravanie sa zoznamu nainstalovanych programov
toto sa mi stalo dnes so zoznamom nainstalov programov ked som chcel nieco odinstalovat:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
skusil som preskenovat pc nodom a spybotom a nic
mam xp pro 32bit
su tam polozky co tam normalne nemaju co robit a netusim akym sposobom sa to takto sprasilo
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
skusil som preskenovat pc nodom a spybotom a nic
mam xp pro 32bit
su tam polozky co tam normalne nemaju co robit a netusim akym sposobom sa to takto sprasilo
cez nod som to prebehol aj cez spybot a ciste
pouzivam spybot a nod ako rezidentnu ochranu a operu ako prehliadac
na nezname stranky nechodim a firewall nepouzivam kvoli blbnutiu utorrenta
napada ma jedna vec: vcera som omylom dal do adresneho riadku zlu sranku a siel som na nejaku firemnu angl. a nod vyhodil infiltraciu(tak som dal do karanteny a tu zmazal) potom som este oskenoval disky ci tam nieco nezostalo a nic nenasiel
a SP2 mam
pouzivam spybot a nod ako rezidentnu ochranu a operu ako prehliadac
na nezname stranky nechodim a firewall nepouzivam kvoli blbnutiu utorrenta
napada ma jedna vec: vcera som omylom dal do adresneho riadku zlu sranku a siel som na nejaku firemnu angl. a nod vyhodil infiltraciu(tak som dal do karanteny a tu zmazal) potom som este oskenoval disky ci tam nieco nezostalo a nic nenasiel
a SP2 mam
Nevím jak tobě, ale mi by se za chvilku, bez firewallu, zbořil celý systém.
Bratranec si firewall vypl, zapomněl ho zapnout a po pár dnech mu to pěkně začlo blbnout.
Jsou někteří, kteří jedou bez firewallu, ale tam je to způsobeno tím, že mají firewall v routeru apod.
Bez firewallu cesta nevede
Bratranec si firewall vypl, zapomněl ho zapnout a po pár dnech mu to pěkně začlo blbnout.
Jsou někteří, kteří jedou bez firewallu, ale tam je to způsobeno tím, že mají firewall v routeru apod.
Bez firewallu cesta nevede
[QUOTE=tgfh;60945]Nevím jak tobě, ale mi by se za chvilku, bez firewallu, zbořil celý systém.
Bez firewallu cesta nevede[/QUOTE]
no neviem ja som v pohode 3.5 mes bez firewallu bezal velmi zalezi na ake stranky chodis a co vsetko skusas
Bez firewallu cesta nevede[/QUOTE]
no neviem ja som v pohode 3.5 mes bez firewallu bezal velmi zalezi na ake stranky chodis a co vsetko skusas
A když dáš utorrent do výjimek (Ovládací panely - Brána firewall systému windows - výjimky) tak taky nefunguje?
nehovorim ze utorrent nefunguje pod win firewallom ale pod inymi
zda sa mi zbytocne pouzivat win firewall
zda sa mi zbytocne pouzivat win firewall
Zbytečné? Z jakého důvodu?
Firewall patří mezi zákládní zabezpečení systému.
Pokud ti funguje win firewall normálně proč ho nemáš zapnutý?
Tvůj problém v něm třeba nebude, ale co jiného by způsobilo takový binec než viry?
Reinstaloval bych win, poté nainstaloval vše aktuální a nechal zapnutý (ten bezproblémový) win firewall.
Firewall patří mezi zákládní zabezpečení systému.
Pokud ti funguje win firewall normálně proč ho nemáš zapnutý?
Tvůj problém v něm třeba nebude, ale co jiného by způsobilo takový binec než viry?
Reinstaloval bych win, poté nainstaloval vše aktuální a nechal zapnutý (ten bezproblémový) win firewall.