Odstraneni nove instalace Win Xp
Mam problem. Pred nedavnem ve zmatkovem jednani sem si nechal nakopirovat soubory pro novou instalaci Win Xp. Hned potom jsem, ale zjistil, ze mi to stejne na nic nebude a proto sem je chtel smazat, aby mi neustale nenajizdela moznost nove instalace pri spousteni Win. Cekal jsem, ze kdyz vymazu tu nainstalovanou slozku z C:, ze se snad ten problem vyresi a zbytkove soubory, ktere by nahodou byly ve slozce windows by nevadily. Ale omyl...problem pretrvava, ale ted pri najizdeni nove instalace to vypise chybu...Nevite co s tim... Teda krome formatu...??
Do windowsu se normalne dostatu protoze mi predtim vyskoci tabulka a v ni si muzu vybrat spustit Win Xp nebo novou instalaci ale kdyz nic nezvolim tak najizdi nova instalace a to je prave ten problem...
Do windowsu se normalne dostatu protoze mi predtim vyskoci tabulka a v ni si muzu vybrat spustit Win Xp nebo novou instalaci ale kdyz nic nezvolim tak najizdi nova instalace a to je prave ten problem...
Na disku C: budeš mít soubor boot.ini - otevři ho v poznámkovém bloku a nakopíruj sem obsah, pak ti napíšu co máš smazat a vše bude OK.
Když ten soubor neuvidíš, tak dej v Možnostech složky volbu zobrazovat skryté soubory a složky....
Když ten soubor neuvidíš, tak dej v Možnostech složky volbu zobrazovat skryté soubory a složky....