Nová soutěž o nejlepší článek
Soutěž o nejlepší článek o Vistě už měla skončit 30.9.2007... Nevím, jestli jsem někde něco přehlédl, ale nešlo by říct, jestli tato soutěž ještě pokračuje, či vypsat nové téma?
Vzhledem k tomu, že se nikdo nezúčastnil (což mě osobně docela mrzí), to vypadá jedině na nové téma.
Nějaký návrh?
Nějaký návrh?
Dobrá otázka... Co třeba volné téma? Nevím, jak se vyhodnocují soutěžní články, ale jestli podle ohlasu uživatelů, pak by stačilo prostě každý měsíc vyhlašovat nejlépe hodnocené články a ty případně odměnit. I když je fakt, že hodnocení diskutujících se dá snadno zmanipulovat zakládáním fake nicků. Nebo pokud je zapotřebí téma, co třeba retro recenze?
@eraser: Klidně se do toho dám, ale mohl by sis pak být jistý, že to udělá flame jak prase.:-)
@eraser: Klidně se do toho dám, ale mohl by sis pak být jistý, že to udělá flame jak prase.:-)
[quote=Intri;61889]hodnocení diskutujících se dá snadno zmanipulovat zakládáním fake nicků.[/quote]To záleží od podmienok, pričom v tomto prípade by som napr. navrhoval obmedzenie, jednoducho podobnú záležitosť, no prísnejšiu ako s pravidlami pri udeľovaní reputácií, čím by bolo znemožnené, aby si niekto založil fake a pozitívne hodnotil svoj článok.
[QUOTE=ICEBOSS;62234]Tak treba...
Koho mam na foru nejradeji, a proc zrovna iceboss...
:D:hmm:runaway[/QUOTE]
Já to znám jako "Kterou historickou osobnost máte nejraději a proč právě Lenin?" :D
...na Tebe to ale sedí stejně dobře:turtle
Volné téma bych asi nedával, články by se pak velmi těžko srovnávaly. Určil bych třeba širší - obecnější téma např. "Operační systémy".
Já to znám jako "Kterou historickou osobnost máte nejraději a proč právě Lenin?" :D
...na Tebe to ale sedí stejně dobře:turtle
Volné téma bych asi nedával, články by se pak velmi těžko srovnávaly. Určil bych třeba širší - obecnější téma např. "Operační systémy".
A nebo tu retro recenzi na nějaký ( klidně autorem volitelný ) kus HW ( jednu jsem zrovna napsal :-) ).
[QUOTE=ICEBOSS;62234]Tak treba...
A já tě nemám nejraděj :rolleyes: Nic si mi eště výhodně neprodal :D
To Intri: ode mě je taky jedna na cestě :thumb
A já tě nemám nejraděj :rolleyes: Nic si mi eště výhodně neprodal :D
To Intri: ode mě je taky jedna na cestě :thumb
Obávám se, že na tuto aktivitu je ještě stále brzo - není tu dostatečné množství uživatelů, kteří by články na určité téma tvořili a nechat to volné nejde (jak píše boboco - nešlo by pak srovnávat).
Proto to nechám zatím být bez vyhlašování jednotlivých kol a každým kdo nějaký článek vytvoří, za něj obdrží odpovídající množství kreditů (viz pravidla Odměňovacího systému).
Spíše bych tímto rád oslovil ty, kteří mají o tvorbu článků zájem, aby se zde vyjádřili... pokud by vás bylo více, mohli bychom společně vymyslet nějaké téma, kde byste mohli porovnat své síly :-) a tedy vyhlásit nové kolo. Čili každá nápad nebo prostě jen poznámka je vítána...
Proto to nechám zatím být bez vyhlašování jednotlivých kol a každým kdo nějaký článek vytvoří, za něj obdrží odpovídající množství kreditů (viz pravidla Odměňovacího systému).
Spíše bych tímto rád oslovil ty, kteří mají o tvorbu článků zájem, aby se zde vyjádřili... pokud by vás bylo více, mohli bychom společně vymyslet nějaké téma, kde byste mohli porovnat své síly :-) a tedy vyhlásit nové kolo. Čili každá nápad nebo prostě jen poznámka je vítána...
Já myslím, že ta retro recenze by nemusela být úplně nejhorší nápad. Přece jenom většina zdejších uživatelů určitě má nějaké zkušenosti se staršími mašinami, které už dneska nejsou dostupné ( stará Pentia, Durony, nebo i 486 a nižší ). Články by to mohly být zajímavé ( zvlášť třeba od těch starších z nás, kteří si třeba ještě pamatují sálové počítače ) a jejich kvalita by byla porovnatelná. Samozřejmě by se mělo upozornit, že se nemá hodnotit stáří výrobku, ale kvalita zpracování recenze, informační hodnota atd.