Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Problem s prehravanim videa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    Ahoj.
    Chtel bych vas poprosit o radu. Pri prehravani videa asi tak po dvou vterinach pocitac zmodra. Nekdy se video prehraje ale ve vetsine pripadu ne. Zkousel jsem ruzne kodeky i prehravace ale nic nepomohlo. Mam windows xp home edition sp2.
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jak zmodra? jako ze naskoci modra obrazovka smrti? nebo jen zmodra video?

    jake to je PC? jake kodeky a prehravace jsi zkousel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    Modra obrazovka smrti. Je to Intel dual core 3GHz, grafika Gforce 8600. kodeky mam K lite codek pack
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    pretaktovane?

    chtelo by to chybove hlaseni na tom BSOD - lepsi nez to opisovat a tipovat co je dulezite a co ne asi bude lepsi vyfotit (pokud mozno ne mobilem aby to bylo citelny)

    projed pameti memtestem (aspon 3 hodiny). vyzkousej prehravac VLC. jsou s PC i jine problemy, napriklad ve hrach, nebo jen to video?
    co je v PC za zdroj? hlavne znacka
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    VLC jsem zkousel ale nepomohlo. Jine problemy s pc nemam do nedavna vse fungovalo bez problemu. Jeste otestuju ty pameti. Zdoj je 350w chiefteck. Ale ted jsem zjistil ze nejdou ani hry. Stejne problem modra smrt
    Naposledy upraveno uživatelem Yada: 11-11-2007 v 15:17
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Tak se rozepiš:

    Celá sestava (i OC), typ BSoD
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Vypni si automaticky restart systemu a opis nebo vyfot tu BSOD.... bude tam vypsanej problemovej soubor, ovladac nebo STOP chyba...

    Automaticky restart vypnes:
    Tento pocitac -> Vlastnosti -> Karta Upresnit -> Nastaveni Spusteni a zotaveni systemu -> zrus zatrzeni u Automaticky restartovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    davam sem fotku obrazovky. U starsich her treba XIII to nespadne ale u novejch treba bioshock to spadne vzdy. CPU: INTEL Core 2 Duo E6850 - 3, 00GHz, 1333MHz FSB, 4MB cache, socket 775, EM64T BOX (Conroe) Grafika:ASUS EN8600GT SILENT/HTDP 256MB DDR3, GeForce nx8600GT PCI Express x16 Deska:Asus P5K Pameti: 2x 1024 mb 800 mgz
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC00076.JPG 
Zobrazení: 133 
Velikost: 392.2 KB 
ID: 1757  
    Naposledy upraveno uživatelem Yada: 11-11-2007 v 15:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Problem s pameti. Projed je Memtestem (aspon 5 hodin), ale tipuju ze ti hodi chybu behem chvile.

    Napis sem, jaky mas pameti, kolik modulu a jestli je mas taktovany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 CL4-4-4-12 CORSAIR TWINX XMS2 Black BOX, EPP.
    taktovany jsou na 800MHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Kolik jim dáváš V?
    dej jim 2.0V
    nebo sniž časování na 5-5-5-15
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    pri sestavovani pocitace jsem nechal vsechna nastaveni defaultni. kouknu na to kolik tam jde voltu ale jestli je chyba v pametech tak bych je radsi vyreklamoval kdyz nefungujou jak maji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Pro jistotu mrkni i na teploty, obzvláště grafiky. S pasivními je tu koukám samej problém...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    9

    grafiku mam pasivni ale pridal jsem na ni vetrak takze ta je ok. A pocitac ma ted otevrenej
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Projed ramky tim Memtestem a uvidis.... jestli maj na default CL4, budou nejspis potrebovat vic napeti, rek bych 1,9-2,0V, to najdes na strankach vyrobce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s přehráváním videa u notebooku
    Od jamajky v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-03-2010, 18:43
  2. Problém s přehráváním videa
    Od frostman666 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2010, 19:42
  3. Problém s přehráváním videa
    Od jainina v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 22:57
  4. Problém s prehrávaním videa
    Od Chester v sekci Grafické karty
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-02-2008, 20:41