Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: Call Of Duty 4 - Problém

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele PanzerFaust
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    38

    Nainstaloval jsem hru CoD 4 a pri pokusu ji zapnout naskoci cerna obrazovka a presipaci hodiny. Cerna obrazovka pretrvava dokud hru nevypnu pomoci ctrl+alt+del. Pc mam na hru dostatecne vykonne

    cpu: e6420@3,2 Ghz
    operacni pamet: 2 gb
    gk: x1950pro + nejnovejsi catalisty

    Pokud nekdo tusite co by s tim mohlo byt, nebo jak to zpravit, pls napiste. predem dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    jsou na hru aplikovany nejnovsi patche? jine hry problemy nedelaji? operacni system je v poradku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele PanzerFaust
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    38

    Hra prave vysla, zadny patche na ni jeste nejsou, jiny hry jedou bez problemu, os je imho taky v poradku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele P@pi
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1,688

    Je to originálka vůbec? Jestli ne tak zkus jinej crack.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele PanzerFaust
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    38

    Je to original
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Stejne zkus ten crack....

    Btw. nejnovejsi Catalysty si s x1950 udajne moc nerozumej, zkus pouzit nejaky starsi, treba 7.7....
    Mas XP nebo Visty?
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 14-11-2007 v 10:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele PanzerFaust
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    38

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Stejne zkus ten crack....

    Btw. nejnovejsi Catalysty si s x1950 udajne moc nerozumej, zkus pouzit nejaky starsi, treba 7.7....
    Mas XP nebo Visty?
    mam xp, jinak nechapu proc crack kdyz mam original???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Dobrý den

    mám takovej problém. Koupil jsem si tuto hru ale hned po instalaci a spuštění mi vyběhne tato hláška.
    http://sweb.cz/MartinVseticek/cod4%20problemo.jpg

    grafická karta je GeForce FX5700

    Děkuji za odpověd
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Bracha Zobrazit příspěvek
    Dobrý den

    mám takovej problém. Koupil jsem si tuto hru ale hned po instalaci a spuštění mi vyběhne tato hláška.
    http://sweb.cz/MartinVseticek/cod4%20problemo.jpg

    grafická karta je GeForce FX5700

    Děkuji za odpověd
    A jaka vlastne byla otazka? Jinak COD4 ma v pozadavcich min. nv6600 nebo radeon 9800 -> tudiz proto to s nejvetsi pravdepodobnosti nejede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    2

    Ha, děkuji za odpověd. Jen je zajimavé to že kamarád má ATinu 9550 a hra mu jede pěkně.
    No co nadělam budu muset investovat do nove GK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Tvoje karta podporuje pouze SM 2.0, takze ti to na ni nepojede....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    9550 podporuje taky jenom SM 2.0 a jede to na ní
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    9550 podporuje taky jenom SM 2.0 a jede to na ní
    Hmm, tak nevim, ta hlaska imho znamena problem s SM 2.0 (mozna se pletu).... treba to Catalysty na 9550 nejak maskujou
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Taky se mi to nezdá. U grafiky asi existuje víc pojmů než jen DirectX a Shader Model

    Zkusil bych ještě nainstalovat nejnovější ovladače na grafiku
    http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
    a nejnovější DirectX
    http://www.svethardware.cz/forum/dow...d=232&act=down

    Stejně to ale nepomůže
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    My jsme tedka instalovali COD4 na parbe a taky nam to tam nekterym delalo nejaky problem ze to takhle nechtelo naskocit, ale preinstalovali jsme directx a pak uz nam to behalo jenom jednomu nebezel singleplayer, ale multiplayer mu sel, to jsme nejak nevyresili, ale podle me by to mozna vyresili nove ovladace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Call of Duty 2
    Od h4Wk v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-01-2013, 19:16
  2. Call of duty -World at war problém
    Od Gameřič v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2010, 21:09
  3. Call of Duty 7 ?
    Od Kubajs66 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-03-2010, 09:20
  4. Call of Duty 4 problem s grafikou?
    Od sttyx v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 09-06-2009, 15:42
  5. Problém s Call of Duty 4
    Od Wariator v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 19-02-2009, 23:33