Instalacia XP - kdbus.dll error
Mam na PC nainstalovane 64kove XPcka. Rozhodol som sa sformatovat disk a dat si tam 86kove. Ked vsak restartujem a zacnem bootovat z CD - chvilu sa configuruje Windows setup, no po chvili mi napise error:
Setup cannot load the keyboard layout file KBDUS.DLL
a PC sa vypne.
(Pozeral som uz nejake fora, ale vacsinou je tento error spojeny s Win2k, ktory som nikdy na mojom PC nainstalovany nemal.
Som dost casovo limitovany, dufam ze sa najde niekto, kto by mi vedel poradit. Dik
Setup cannot load the keyboard layout file KBDUS.DLL
a PC sa vypne.
(Pozeral som uz nejake fora, ale vacsinou je tento error spojeny s Win2k, ktory som nikdy na mojom PC nainstalovany nemal.
Som dost casovo limitovany, dufam ze sa najde niekto, kto by mi vedel poradit. Dik
Imho ten KBDUS.DLL je knihovna EN keyboardu a asi to winum pri instalaci vadi, ale absolutne netusim proc :notsure
Jediny co me napada, zkusit z ceskych XP vytahnout KBDCZ.DLL a na instalacce XP je "prohodit" (vyhodit US, dat tam CZ a vypalit).... asi kecam kraviny, ale tohle bych asi zkousel ja, kdyby se mi to stalo ;)
Nebo ho zkusit jen prejmenovat??? :notsure
Jediny co me napada, zkusit z ceskych XP vytahnout KBDCZ.DLL a na instalacce XP je "prohodit" (vyhodit US, dat tam CZ a vypalit).... asi kecam kraviny, ale tohle bych asi zkousel ja, kdyby se mi to stalo ;)
Nebo ho zkusit jen prejmenovat??? :notsure
Asi by nebolo odveci zohnat si CZ/SK Windows, ale taky teraz nemam po ruke :( A mam na to tak maximalne 1 den.
Ja fakt nevim, jesti by ti to pomohlo.... treba se ti ozve nekdo, kdo s tim ma zkusenosti.
Btw. me se tu v PC jeden kbdcz.dll vali, ma asi 7kB, tak jestli chces, posli mi v SZ maila a ja ti ho poslu.... ;)
Btw. me se tu v PC jeden kbdcz.dll vali, ma asi 7kB, tak jestli chces, posli mi v SZ maila a ja ti ho poslu.... ;)
A ten formát disku jsi už udělal předem před instalací anebo si ho chtěl dělat až v průběhu instalace. Pokud tam máš ještě ten starý systém, podívej se jestli v rootu není adresář $Win_nt$.~bt (možná bude skrytý/systémový). Jestli ano, dej na celou jednotku práva Full Control pro uživatele Everyone, příp. i Administrators a System.