Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zklamání z kamery SONY SR190E ( ale asi je to u všech )

Firga (1)|18.11.2007 11:36
Jsem hodně zklamám kamerou SR190 SONY. Možná se zeptáte proč. Ještě než přejdu k problému. Byly byste zhnuseni, kdybyste zakoupili Škodu Superb a na zadní kapotě by byl viditelný škarený škrábanec z daleka viditelný a neopravitelný ?

Zakoupil jsem SONY SR190 a byl jsem nadšen. Zaznamenávám na něj růst našich dětí. A zde je důležité, aby na záznamu byl i čas a datum. A zde je problém. Pokud tedy přehlédnu, že nejde zobrazit pouze datum bez času ( což je taky škoda - nebudu rozvádět ) tak čas buď vypnu, aby se nezobrazil, NEBO !!!! ANO nebo si ho zapnu a ten se mi v nahrávce zobrazuje ve výšce 40% obrazu a cca 20% zprava. JINYMI slovy hodně uprostřed. Zkrátka HNUS HNUS. Nedá se to nijak posunout dolu nebo třeba nahoru. Takže pokud chci vědět kdyže se tohle moje miminko tak hezky batolilo, tak si buď čas poznamenám na papír nebo si ho nechám kamerou dát doprostřed.
A teď proč to beru tak "těžce" ? No ono se za 22.000 korun přece tolik nemůže chtít. Tuhle vymoženost už uměla před 20 roky moje Panasonic kamera. Tak proč o čtvrt století u stejně dobré značky takový nedostatek ?????
Trippax (154)|18.11.2007 16:41
tak to je smola... no za tu cenu uz by som bral radsej 3CCD PAL kameru s Leica objektivom od Panasonic-u.
a kedze to je pre nase deti tak by som siel rovno do HD ved uz aj ceny su lepsie...(od 32 000 Sk)
...mat tak moznost sa pred nakupom poradit... trebarz na fore...