Hra: Čekám na grafiku (anketa)
Napadlo mě stvořit tuto anketu. Řekl bych, že docela hodně lidí čeká na jednu ze dvou nových skvělých grafických karet a mě zajímá, kolik vlastně :-) Jelikož žádná zatím není skladem, a upřímně řečeno při takovéto obrovské poptávce nebudou skladem možná až do nového roku, můžeme na ně čekat ještě dlouho. A řady nedobrovolných účastníků hry "Čekám na grafiku" budou určitě narůstat.
Tak tedy hlasujte a můžete i připojit, jak dlouho už čekáte! Klidně pište a hlasujte i vy, kdo zatím objednáno nemáte, ale čekáte stejně (až bude vytoužená grafika skladem například).
Cílem je, s trochou nadsázky, pobavit a zpříjemnit čekání. Takže kdo vyhraje (tím, že bude čekat nejdéle)? :-)
Tak tedy hlasujte a můžete i připojit, jak dlouho už čekáte! Klidně pište a hlasujte i vy, kdo zatím objednáno nemáte, ale čekáte stejně (až bude vytoužená grafika skladem například).
Cílem je, s trochou nadsázky, pobavit a zpříjemnit čekání. Takže kdo vyhraje (tím, že bude čekat nejdéle)? :-)
Čekám už rok na něco, co mě zaujme :)
A čekat budu - jistý je již cíl - HD3850 512 nebo HD3870. 88GT nechci, jak by řekl Stratos, podvodníky do PC nechcu... :D Ne, prostě NVIDII nemám rád, stejně jako Intel... a když AMD koupilo už ATi, no co, výběr se omezil :) Pevně věřím, že na konci ledna budou ceny krásně vlažné a zároveň ovladače na úrovni, kdy si část majitelů 88GT za 6,5k bude škubat vlasy (:p).
Takže, trpělivost růže přináší ale zase na druhou stranu, v IT světě může člověk čekání odkládat do nekonečna :)
A čekat budu - jistý je již cíl - HD3850 512 nebo HD3870. 88GT nechci, jak by řekl Stratos, podvodníky do PC nechcu... :D Ne, prostě NVIDII nemám rád, stejně jako Intel... a když AMD koupilo už ATi, no co, výběr se omezil :) Pevně věřím, že na konci ledna budou ceny krásně vlažné a zároveň ovladače na úrovni, kdy si část majitelů 88GT za 6,5k bude škubat vlasy (:p).
Takže, trpělivost růže přináší ale zase na druhou stranu, v IT světě může člověk čekání odkládat do nekonečna :)
Tak já mám objednanou HD3870 z RScomp.cz a pevně věřím, že toho 27.11. se tam najde jedna pro mě :) Nové PC už mám týden doma, ale chybí jen grafická karta, je to hrůza a ta co mám do teď je AGP :D A nVidii taky nechci viz Stratos :P
Heh, to je nejaky stesti na Atinaky tedka. Ja teda mam obednanou taky tu HD 3870, ale vyhraneny postoj rozhodne nemam, a je to hodne kvuli ocekavane lepsi dostupnosti. Kazdopadne zatim nikdo z tabora 88GT? To by Ráďa Hulánů asi neprezil :D Ale je cas, oni prijdou doufam (zejo :-) )!
[QUOTE=Resurrection;64477]Heh, to je nejaky stesti na Atinaky tedka. Ja teda mam obednanou taky tu HD 3870, ale vyhraneny postoj rozhodne nemam, a je to hodne kvuli ocekavane lepsi dostupnosti. Kazdopadne zatim nikdo z tabora 88GT? To by Ráďa Hulánů asi neprezil :D Ale je cas, oni prijdou doufam (zejo :-) )![/QUOTE]
Kdybych nemel uz skoro rok 8800GTS 640, tak urcite cekam 100% na 8800GT (u ni by mi ale vadila dostupnost)...Ati me totiz poslednich par let nepresvedcila (hlavne co se driveru tyka) a proto davam stale prednost nVidii (jo a mimochodem s RH nemam nic spolecnyho, spise naopak) :D
Kdybych nemel uz skoro rok 8800GTS 640, tak urcite cekam 100% na 8800GT (u ni by mi ale vadila dostupnost)...Ati me totiz poslednich par let nepresvedcila (hlavne co se driveru tyka) a proto davam stale prednost nVidii (jo a mimochodem s RH nemam nic spolecnyho, spise naopak) :D
Cekam na 88GT.... ne ze bych nemel rad ATI, proste nVIDIA me nikdy nezklamala a nemel sem jedinej problem.... proste nemam chut si neco zacinat s Catalysty v kompu, mam rad, kdyz neco nainstaluju a ono to funguje a nemusi kvuli tomu navic instalovat nejaky frameworky v presne danym poradi atd.... ;)
Mám objednanou 8800GT, kdybych měl SLI desku, tak mám objednané rovnou dvě, přeci jen rozhýbat 24" monitor už dá trochu práce. :D
No, chybí mi tam možnost, že čekám, až si koupím nové PC ( čili na přebytek prachů, resp. naprostá nutnost ho koupit )...:-)
[QUOTE=tgfh;64514]Čekám až zestárne X1950GT abych mohl zase od AMD koupit něco nového[/QUOTE]
detto :)
detto :)
Cekam az udelaji 8800GT na AGP :-))) Bojim se, abych tu soutez tady nevyhral (= cekal nejdyl ze vsech - navzdy)
Ja konkretne cekam na HD3850 512.
//OT uz jsem to tu jednou psal a odpoved byla dost nevybirava typu "co je ti do toho" , ale treba ma dnes autor dobrou naladu a prozradi nam co znamena (a nebo ze nic neznamena) zkratka "tgfh" Urcite nejsem sam koho to zajima.
//OT uz jsem to tu jednou psal a odpoved byla dost nevybirava typu "co je ti do toho" , ale treba ma dnes autor dobrou naladu a prozradi nam co znamena (a nebo ze nic neznamena) zkratka "tgfh" Urcite nejsem sam koho to zajima.
LOCK, autoři OT mi do PM napíšou tři důvody proč nedostat kartu, pak to promažu (až dojdu do práce :))
Takže promazáno, tgfh, pokud bude chtít, odpoví do OT threadu na skládce.
Rád bych upozornil, že OT je v rámci pravidel zakázané, nenuťte mě nechat Vás si je znova pročíst. Děkuji za pochopení
Takže promazáno, tgfh, pokud bude chtít, odpoví do OT threadu na skládce.
Rád bych upozornil, že OT je v rámci pravidel zakázané, nenuťte mě nechat Vás si je znova pročíst. Děkuji za pochopení
kdybych planoval novou grafiku,
cekal bych na 8800gt, nemam naladu cekat na grafiku a pak jeste na ovladace :)
jinak cekam na obe, az se lidi budou zbavovat X1950 pro pod 2 litry :)
cekal bych na 8800gt, nemam naladu cekat na grafiku a pak jeste na ovladace :)
jinak cekam na obe, az se lidi budou zbavovat X1950 pro pod 2 litry :)
grafiky uz ted neresim,pred par lety bych se snazil o co nejlepsi vga cena/vykon ted uz tolik nehraji takze...
grafiku kupuji jen obcas kdyz me neco zaujme... momentalne mam nv 7300gt pro moje ucely staci az dost,neni to nejnovejsi kauf :D
grafiku kupuji jen obcas kdyz me neco zaujme... momentalne mam nv 7300gt pro moje ucely staci az dost,neni to nejnovejsi kauf :D
Ja cakam na HD38xx ... ATI slubuje nizsiu spotrebu a slusny pomer cena/vykon - tak som zvedavy lebo sa chychsam kupit nove pc zaciatkom roka... nemam nic proti GF ale za tu cenu sa mi to vecsinou neoplati