.vob do mpeg
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Známý mi donesl nahrané dvd, kde je video ve formátu vob.Chtěl bych ho sestříhat v pinnacle 9, ale ten umí jen mpeg nebo avi. Jak mám postupovat abych ho v pinnaclu otevřel.Zkoušel jsem plno různý convertorů a pořád se nějak potýkám s kvalitou obrazu. Jde to vůbec nějak udělat? Dík všem co mi poradí i vyčistí hlavu že jsem lama.
Nekde na nejakem foru o Pinnacle studio jsem se docetl ze by tam nekde mela byt funkce: "Importovat nazvy disku" a tim by to melo jit, jinak muzes zkusit pouzit softik DVD2avi.
Tak přeci, dík za nápovědu. Měl jsem 9ku a dočetl se že to bere tímto stylem až 9.4. Video už tam je akorát se potýkám ještě se zvukem, ale to snad ještě doladím. Dík
[QUOTE=Korek;64527]Dobrý den, potřeboval bych poradit. Známý mi donesl nahrané dvd, kde je video ve formátu vob.Chtěl bych ho sestříhat v pinnacle 9, ale ten umí jen mpeg nebo avi. Jak mám postupovat abych ho v pinnaclu otevřel.Zkoušel jsem plno různý convertorů a pořád se nějak potýkám s kvalitou obrazu. Jde to vůbec nějak udělat? Dík všem co mi poradí i vyčistí hlavu že jsem lama.[/QUOTE]
Doporučil bych "VideoReDo TVSuite" které zvládá i editaci a celkem rychle ukládá...........
Doporučil bych "VideoReDo TVSuite" které zvládá i editaci a celkem rychle ukládá...........