Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 83

Téma: Databáze výsledků - OC CPU

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Doufám, že to je napsáno dost výstižně. Piste MB+CPU+chlazeni, default+OC, voltage a popr.v.BIOS
    MB: A7V880, kt880
    CPU: def. Athlon 1.1GHz nas.8 FSB 133 1,6V, oc: nas.11 FSB 200, 2700+(2.2GHz), 1,9V, hodim fotku, mmnt.
    BIOS: beta 1.1 myslim
    Green Arctic copper? vetracek.
    Naposledy upraveno uživatelem Architect: 12-05-2006 v 16:14
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček Avatar uživatele daso
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Architect
    CPU: def. Athlon 1.1GHz nas.8 FSB 133 1,6V
    oc: nas.11 FSB 200, 2700+(2.2GHz), 1,9V, hodim fotku, mmnt.
    1,1 GHz Athlon "Thunderbird" ma default 100 MHz FSB (200 MHz efektivne) a 1,75V Vcore.
    A dostat 0,18 mikronovej procesor na 2,2 GHz..to asi ne.
    Tak si ujasnni co to vlastne mas.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Citace Původně odesláno od daso
    1,1 GHz Athlon "Thunderbird" ma default 100 MHz FSB (200 MHz efektivne) a 1,75V Vcore.
    A dostat 0,18 mikronovej procesor na 2,2 GHz..to asi ne.
    Tak si ujasnni co to vlastne mas.
    NO, hlavně ujasním fakta, ze kterých jsem vycházel.
    1. Kupoval jsem Athlon 1500+, defaultně na 1.1GHz
    1a. Mam vetracek Green silent (alespon je to na nem napsano:-)
    2. Psal jsem 200 (Efektivně 400HMz) a 133 (čili 266MHz)
    3. Fotka OC na www.m10364xc95.xf.cz/CPU.jpg
    Samozřejmě, že je docela možné, že tomu nerozumím na takové úrovni, abych vás pochopil...proto očekávám odpověď.
    Naposledy upraveno uživatelem Architect: 12-05-2006 v 21:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    eraser

    Dovolím si sem linknúť texták, ktorý vyhotovil môj kamarát Bigfutus.

    A64 3000+ Venice
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Takže jsem se podíval a zjistil jsem, že se jedná o AMD Athlon XP 1700+ (zákl. 133*11), na pcworld jsem objevil, že VCore je defaultně na 1.6V.
    V tom případě to s tím přetaktováním není tak slavné je to jen o 50%.

    Za všechny fabulace se omlouvám...vycházel jsem totiž nevědomě z defaultních settings v BIOSu, kde to psalo Athlon 1500:-), heh jsem si nějak neuvědomil, že má odemknutý násobič. Ale, že s frekvencí 2200MHz je to 3100+, jsem ani netušil, protože BIOS ho identifikoval jako 2700+.(i CPUZ)
    Naposledy upraveno uživatelem Architect: 13-05-2006 v 19:57
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    48

    deska: dfi lp nf4 ultra-d
    procesor: opteron 144 1,8@2,8 pri 1,5v
    scythe ninja+coolink 1000ot.
    load 31°C
    burn 37°C
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    48

    to je mozny,ale tohle vypisuje smartguardian a speedfan
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    CPU:Sempron 3100+ 1,8Ghz@ 2,4Ghz
    MoBO: dfi nf4x ht 270, htt nasobic 3x
    RAM: 512MB kingmax ddr400@400mhz (+/-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    CPU: AXP 2500+ Barton 1,8GHz @ 2,2GHz - 200x11 při 1,65V, idle cca 46°C a load 51°C
    MB: Epox 8RDA3+
    RAM: 1024 Kingston CL 2,5 400MHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    241

    Dneska se mi podařilo vytáhnout 2244MHz, ale po půlhodině mi spadly okna. A navíc při fuuj voltáži 1.95V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele kvoco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Opteron 144 1.8@2.7 1.5V
    DFI LP nf4 Ultra-D
    Vodne chladenie:
    bloky Galaxi, pumpa eheim 1048, radiator maxxxpert na nom 12cm glacial na 900ot

    idle 27°C
    burn 42°C
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6

    mel jsem pujceny Opteron 146, ktery jsem s pomoci 270W peltiera tento vikend provozoval na 3540mhz (9x394Mhz, delicka pameti 9/10 => 708MHZ ...buh zehnej TCCD chipum )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Flegy_lama
    mel jsem pujceny Opteron 146, ktery jsem s pomoci 270W peltiera tento vikend provozoval na 3540mhz (9x394Mhz, delicka pameti 9/10 => 708MHZ ...buh zehnej TCCD chipum )
    ty jo tak to je hodne dobry,jeste 300mhz a mel si svetovej rekord,btw. kolik si do nej poustel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele filda2003
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    MB: Asus A8R-MVP, Ati Xpress 200 CrossFire
    CPU:
    -Puv. Athlon 64 X2 3800+ (Toledo); 2000Mhz; nasobic 10; FSB 200Mhz; nap 1,35V; TCaseMax: 65°C
    -OC: nasobic 10; 2650Mhz; FSB 265; nap 1,45V
    BIOS: ver. 0503
    Chlazeni: Scythe Ninja - 2x12CM vetraky. 1xCoolink Ultra Silent a 1xScythe
    Teploty pri OC: Idle: 40°C; Burn jen 1 jadro: 47°C; Burn obe jadra: 55°C

    Vice ZDE:
    CPUZ Validator : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=91777
    3D Mark 05 ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm05=2000816
    3D Mark 06 ORB : http://service.futuremark.com/compare?3dm06=181890
    PC Mark 05 ORB : http://service.futuremark.com/compare?pcm05=357149
    Screen ze sandry:http://wall-papers.ic.cz/CPU.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    OC viz můj podpis. Jen pro informaci deska neumožňuje žádné nastavení ani přetaktováni => řízlý můstek na procesoru + drátky v socketu na změnu FSB a Vcore.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Google databaze
    Od kalca v sekci Internet
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-05-2012, 19:35
  2. Výpis z databáze
    Od Tommy33 v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2011, 05:57
  3. IM klienti: Databáze kontkatů ICQ
    Od Zoidik v sekci Internet
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 25-03-2009, 20:49
  4. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 23:39