Obnovení 6,5 GB souboru
Čau.Poradí někdo jak mám obnovit soubor (iso) který měl cca 6,5 GB a neznám ani přesně jeho název ale ve složce v které byl vím. Díky moc.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Osobne doporucuji R-Studio Data Recovery Software
Osobne doporucuji R-Studio Data Recovery Software
[QUOTE=pas!k;65647][odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Osobne doporucuji R-Studio Data Recovery Software[/QUOTE]
..nějaké programy sem zkoušel už včera a nic..buď to nepodporuje vic jak 700 MB a nebo to je Demo a tam je vše omezené...už nevim.
Osobne doporucuji R-Studio Data Recovery Software[/QUOTE]
..nějaké programy sem zkoušel už včera a nic..buď to nepodporuje vic jak 700 MB a nebo to je Demo a tam je vše omezené...už nevim.
Ja mam dobre zkusenosti s File Scavengerem. Zrovna v utery jsem s nim dokazal obnovit rocnikovou praci jedne zname z flash disku - myslim, ze mi za to bude vdecna a zavazana jeste hodne dlouho. Ostatni softy si na tom vylamaly zuby a hlavne nektery neuvazeny pokus v jakymsi programu nez se mi to dostalo do rukou poskodil partitionu (ta se opravovala daleko hur).
Jen podotknu, ze pokud chceš obnovovat, tak co nejdříve. Pokud soubor smažeš, tak to sice znamená, že na disku stále je, ale je vymazán z alokační tabulky souborů. Takže ho pak může cokoliv přepsat a při jeho ohromné velikosti je více než pravděpodobné, že se tak brzy stane... Přepsat ho totiž může cokoliv - od cookies či stažených WWW prvků až po instalované programy určené k jeho obnově.
Proto je nejlepší s počítačem chvíli vůbec nepracovat a použít nástroje na obnovu, které jsou vypálené jako spustitelné CD. Docela dobré jsou nástroje od O&O...
Proto je nejlepší s počítačem chvíli vůbec nepracovat a použít nástroje na obnovu, které jsou vypálené jako spustitelné CD. Docela dobré jsou nástroje od O&O...