...na koukání místo TV (bez tuneru, karta je v PC), normální kancelářská práce, web, úprava fotek - Photoshop, Corel), střih videa, AutoCAD, občas hry a filmy.
Jaký doporučujete a proč?
Samozřejmě jsem už spoustu načetla, tak sem nebudu psát soudy, kterými jsem ovlivněna.
... je opravdu rozdíl v podání barev u TN a jiných technologií tak, že bych neměla do TN jít?
Jaký doporučujete a proč?
Samozřejmě jsem už spoustu načetla, tak sem nebudu psát soudy, kterými jsem ovlivněna.
... je opravdu rozdíl v podání barev u TN a jiných technologií tak, že bych neměla do TN jít?
Jak jsem se dívala, tak skončím asi u nějaké 22'' wide. Nicméně bych se nebránila případně ani 20'' klasice, pokud by bylo něco zásadně lepších parametrů. 19'' klasika mi ale přijde za účelem dívání na TV již dost málo.
napr.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
:thumb
:thumb
na co popisujes bzch vyal 22" - oproti 20" ma sice o neco hrubsi rastr, ale zase ma vetsi plochu, co pri divani na tv programu urcite ocenis. vybiral bych napriklad z techto LCD:
ViewSonic VG2230wm, HP - w2207 (pres 8kk), Samsung 226cw
..sice jsou to TN panely,ale na beznou praci ( nemam ted na mysli profesionalni grafiku atp) a popsane ucely postaci.
ViewSonic VG2230wm, HP - w2207 (pres 8kk), Samsung 226cw
..sice jsou to TN panely,ale na beznou praci ( nemam ted na mysli profesionalni grafiku atp) a popsane ucely postaci.