Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Crysis - dohráno?

Lehun (9)|27.11.2007 07:33
Tak co, už to někdo z Vás dohrál?
Splnilo to Vaše očekávání nebo hra zklamala?
Lindows Hlista (161)|27.11.2007 08:27
pravdupovediac nejak sa neviem prinutit k hraniu...hral som to asi 20 min. a od vtedy som si na to este nenasiel cas, takze od dohrania mam este hodne daleko :D aspon dúfam :notsure
m&rtin_k (16)|27.11.2007 09:59
No já jsem kousek od konce a zatím spokojenost tak na půl.Prostě jsem čekal víc.Ale je tam pěkných pár vychytávek co potěší.Ale,pokud čekáte "dlouhou" hru tak budete sklamaní.Je to hodně krátké.Někde jsem četl, že to bude mít pokračování.Prostě vydavatel to rozřízl aby víc vydělal.
Shrnutí:na 1950GT,3GB RAM na 1024/768 všechno ful nějakých 25-30FTP vypadá to dobře.Samozřejmě na 8800GT bude o něčem jiném.V dnešní záplavě her to má ode mě 90%.
Lehun (9)|27.11.2007 10:00
Já jsem tak v půlce, a musím říct že jsem nic lepšího nehrál. Jak po grafické stránce tak i co se hratelnosti týče.
FAJN-TOM (63)|1.12.2007 23:47
Hru jsem dohrál, ale poslední mysli jsem několikrát opakoval, vždycky se objevil nějaký bug. Hra je to pro mě hodně dobrá, hraju to na low a grafika je pěkná. Hratelnost je na dobré urovni, jenom ty mimozemšťany jako by byly bez inteligence.
Já dávám hře 95% nebýt vysoké hardwarové náročnosti a těch bugu na koci tak bych dal 100%
Pavel Boček (4169)|1.12.2007 23:58
[QUOTE=FAJN-TOM;67705]...[/QUOTE]

[SIZE="1"]A origoš to je ;) Buguje prej hlavně warezová verze :shut[/SIZE]
FAJN-TOM (63)|3.12.2007 17:44
[QUOTE=Pavel Boček;67716][SIZE="1"]A origoš to je ;) Buguje prej hlavně warezová verze :shut[/SIZE][/QUOTE]

mam warezovou verzi, kdybych měl internet s malim pingem tak bych si koupil origoš, ale kvůli pár hodinám V SP nebudu dávat litra
Maximus12 (763)|6.12.2007 15:24
Crysis sem dohrál asi před 14 dny, docela dobrá pařbička a proti třeba CoD4 docela slušně dlouhá což mě potěšilo a i příběh vypadal zajimavě. Jen ten konec mohl být lépe utnut ne tak nějak neukončeně, ač vím, že plánují trilogii.
denyzkoo (5)|6.12.2007 16:38
Tak jak ma chytila Mafia, diablo2, earth 2140, CS1.6, War II ma uz asi nechyti žiadna iná hra.....aj keď ma Crysis chytil že som asi v polke hry,ale za revolúčnu hru čo sa tíka hrateľnosti by som ju nepovažoval, graficky je prelovmová,ale hratelnosť ako u iných podobných žánroch..
dzandra (1368)|17.12.2007 20:59
NO tak už hraju asi 16 let, ale takhle mě zklamalo málo her, nějak se k tomu nějak nemůžu vrátit. Výhoda je, že jsem si to vypůjčil na netu a nekoupil orig, tak jak to dělam u každé. A pokud to stojí za to, koupím to pak. Tak jsem si alespoň koupil BF2 complete edition a předobjednal fallout 3. No ale zpět k crysis. Grafika je teda úžasná, ale hratelnost HF2 to nemá. Zábavnější a hratelnější mi připadá COD4
Klingacikx (1545)|17.12.2007 21:11
Ja osobne ten Crysis ani nedohrám nieje na to čas a aj keď to hrám tak len pár minút čo si vychutnám grafiku:sleep
EvolutionFireman112 (53)|28.12.2007 23:19
Super grafika to jo, ale v jednej misi mě hází bug a nezadá další úkol :-( Není už nějaký patch?
Sislik (28)|29.12.2007 20:10
jsem dohral vcera, konecne na to zbyla trocha casu, kdyz skoncil semestrl :)
Aytech (475)|7.2.2008 11:38
Me nestacilo dohrat ani demo, hratelnost nic moc, grafika - ano, ale kvuli tomu tu hru kupovat nebudu. Radsi utratim te penize na CoD4 nebo Orange Box
stavik (54)|12.2.2008 13:40
Koncem minuleho roku, jsem tuto hru dohral, docela se mi libila, ale hral jsem lepsi...
OdMajkla (369)|24.3.2008 11:39
Crysis neni špatná hra. Jen to lítání v ufounský lodi mě nějak nevzalo.
Pavel Boček (4169)|24.3.2008 13:55
[QUOTE=OdMajkla;103963]Crysis neni špatná hra. Jen to lítání v ufounský lodi mě nějak nevzalo.[/QUOTE]

Byl to trošku horor, tam v té části jak se otvírala ta silová pole...absolutně beze zbraní, jen s holýma rukama...mi běhal mráz po zádech. Vezmou mě nebo ne ? Nakonec jsem je všechny až asi na jednoho ubyl k smrti (stačí jedna rána se silou) a prošel to :) Pak jsem se s nimi nakrásně honil nakonci, než se to otevřelo...pár jich to schytalo :D
Konnor (278)|24.3.2008 14:32
[QUOTE=Pavel Boček;104001]Byl to trošku horor, tam v té části jak se otvírala ta silová pole...absolutně beze zbraní, jen s holýma rukama...mi běhal mráz po zádech. Vezmou mě nebo ne ? Nakonec jsem je všechny až asi na jednoho ubyl k smrti (stačí jedna rána se silou) a prošel to :) Pak jsem se s nimi nakrásně honil nakonci, než se to otevřelo...pár jich to schytalo :D[/QUOTE]

hmmm proč bezezbraní? já měl celou dobu munice dost, vždyť tam byly náboje skoro všude,... (je pravda že kámoš tam taky poletoval a lámal jim krky, protože neměl munici, ale vůbec netušim proč)

asi jsem divnej, ale mě to v tý lodi docela bavilo,... he he sem tam poletoval jak superma, nicméně ten konec mě trochu zklamal, já se těšil na brutální bitku na ostrově a von to byl konec a náběh na pokračování,... ;)
OdMajkla (369)|24.3.2008 14:59
Ono vzít bouchačku a postřílet je umí každej vůl. Proplout mu před nosem za jeho záda když má vedle kámoše, pak si přepnout nanooblek na sílu a zakroutit mu krkem jak huse, to každej neumí. A můj pocit z takové hry je pak o něčem jiným než když to vykosim s rotačním kulometem z bezpečný vzdálenosti.
billy_86 (160)|7.4.2008 00:22
...ve čtvrtek večer nainstalováno...v sobotu dohráno...trochu krátký děj ale jinak dobrá hra :-)
Pavel Boček (4169)|8.4.2008 13:22
To ano, dali si práci s grafikou a už tradičně je pak krátká samotná hra, ale...na druhou stranu, je to střílečka a tohle se od toho čekalo, takže se to nemůže brát jako mínus, ale prostě jako fakt, všichni to dopředu věděli :) Zase je tu o to větší prostor pro MODy a u těch se pak člověk vyřádí...:thumb
fanynek (2048)|8.4.2008 16:16
Tak si taky přisadím....... Hra byla pro mně úžasná do chvíle, než jsem se dostal do té mimozemské základny, či co to je v té hoře. Nádherná krajina, dokonalý prostředí, ale potom jak když utne. Chvíle poletování v tunelech, pár mimozemskejch chobotnic, letadlo, pobíhání po lodi a šmitec. A to propracovaný prostředí bylo najednou taky to tam. Takže moje nadšení v mžiku vystřídalo zklamání a nezbývá než jen doufat, že nám to Crytek vynahradí ve volném pokračování.
Razi3L (612)|17.4.2008 19:34
mě se zase hra mnohem víc líbila až na té základně. Ta vypnutá gravitace byl celkem dobrý nápad. A taky to začalo být trochu těžšký, v džungli to bylo až moc jednoduchý (hrál sem to na druhou nejtěžší možnost).
HonzaSi (142)|22.4.2008 15:17
No mě došla trpělivost chvíli po munici v lodi. Jak jsem najednou mohl lítat 3D tak jsem se párkrát zamotal a už mě to moc nebavilo, tak jsem to hraní odložil na později. Prostě nejsem takovej hardcore hráč, nebaví mě zkoušet něco moc dlouho, když to pořád nejde. A že by i v tý lodi byly někde náboje, to fakt nevím.
Razi3L (612)|22.4.2008 19:04
právě v lodi mě to bavilo a ani jednou jsem se nezamotal. Jinak náboje by ti vůbec dojít neměly (ale i bez nábojů je můžeš zabít), je jich tam opravdu dostatek a přehlídnout se nedají, jsou hodně dobře vidět v takových koulích, kde si mimozemšťani skovávají věci od lidí a válí se tam všechno možné ;)
fanynek (2048)|25.4.2008 17:23
[QUOTE=Razi3L;115703]právě v lodi mě to bavilo a ani jednou jsem se nezamotal. Jinak náboje by ti vůbec dojít neměly (ale i bez nábojů je můžeš zabít), je jich tam opravdu dostatek a přehlídnout se nedají, jsou hodně dobře vidět v takových koulích, kde si mimozemšťani skovávají věci od lidí a válí se tam všechno možné ;)[/QUOTE]

Ale musíš uznat, že ta džungle, tříštící se vodopády o skály a zpěv ptactva, nebo ten level na tom tankovém bojišti, se nadají s ubouhoučkýma chodbama mimozemské lodi srovnávat. Poletování-nepoletování.(Teď hraju COD4 a musím říct, že Crisis mě bral víc. Ale nic nemá na S.T.A.L.K.E.R.a)
Razi3L (612)|25.4.2008 18:18
[QUOTE=fanynek;116654]Ale musíš uznat, že ta džungle, tříštící se vodopády o skály a zpěv ptactva, nebo ten level na tom tankovém bojišti, se nadají s ubouhoučkýma chodbama mimozemské lodi srovnávat. Poletování-nepoletování.(Teď hraju COD4 a musím říct, že Crisis mě bral víc. Ale nic nemá na S.T.A.L.K.E.R.a)[/QUOTE]

to s tou džunglí je sice pravda, ale zase se mi děsně líbila grafika toho energetického vedení v lodi, to se mi prostě zdálo dokonalé a potom boj s mimozemšťany s Gaussovou puškou mě taky dost bavil, už aby bylo pokračování...jinak COD4 jsem taky dohrál a Crysis mě taky bavil víc.
SamecP (1751)|26.4.2008 18:40
Crysis jsem dohrál už docela dávno.Podle mě je to jedna z nejlepších her.Fakt jsem se bavil až na tu jeskyni kdy jsem nevěděl kudy kam.Je to dobrá hra s hezkou grafikou..Jinak už se těšim na Far Cry II :)