padání her
mám desku MSI KT6V-LSR a v ní mám Athlon XP 2800+ , DDR PC400 512MB PQI CL2,5 , HD Seagate ST380013A SATA , GA +XV ATI R9600LE 256MB 128bit. Jde mi o to , že jsem teď nainstaloval XP SP2 a padají mi hry tak , že blikne obrazovka a zůstane černa počítač reaguje jen ne reset tlačítko . Doteď sem používal XP SP1 a jen občas se mi stalo že hra spadla do Windows , nepomhli ani nově ovladače tak už nevím co dál . Děkuji za odpověď
Jsou všechny ovladače sprívné? Jsou pro určený systém (Zkoušel jsi z netu stahovat nové, nebo jsou od výrobce nebo MS?)? Dělá to u specifických her nebo u všech (např. rozhranní DX7/8/9, OpenGL)? Jaké máš ovladače na grafiku?
U Mafie mi to dělalo taky! Ale to není počítačem, ale tím že asi nemáš nainstalovaný indeo video kodec!
Tak to ti asi moc neporadim, ale zkousel si reinstal winu?......taktoval si?...ci to mas porad pretaktovany?...PS. me se sekne PC jen pri NFS5 a nevim zda- li to je ovladacema nebo tou hrou no:-( pac wim ze s XPckama ma problemi....ale radsi to uz neresim pac vse ostatni mi slape
Kurna co jste to za rádce když se nezeptáte na teplotu !!!!!!!!!!!!!!!!!
za 1. si sežen např. Everest který měří teplotu a Riva tuner ale asi jsou daleko lepší proramy něž je riva tuner který měří teplotu a přesněji a hlavně když se vypne monitor tak po restartu se uchová ta teplo ta která to vypíná tu grafiku.
PS ale určite když nemáš problem z ovladači atd tak to bude na 100% teplotou u X800GTO Sapphire to taky dělá ale vyměnil jsem chladič za VF900 a jsem vysmatý
za 1. si sežen např. Everest který měří teplotu a Riva tuner ale asi jsou daleko lepší proramy něž je riva tuner který měří teplotu a přesněji a hlavně když se vypne monitor tak po restartu se uchová ta teplo ta která to vypíná tu grafiku.
PS ale určite když nemáš problem z ovladači atd tak to bude na 100% teplotou u X800GTO Sapphire to taky dělá ale vyměnil jsem chladič za VF900 a jsem vysmatý
[QUOTE=koubi]Kurna co jste to za rádce když se nezeptáte na teplotu !!!!!!!!!!!!!!!!!
PS ale určite když nemáš problem z ovladači atd tak to bude na 100% teplotou u X800GTO Sapphire to taky dělá ale vyměnil jsem chladič za VF900 a jsem vysmatý[/QUOTE]
No taketo rychle zavery by som nerobil, moze to byt aj rozbity Win...;) Mozno by to chcelo nainstalovat este raz vsetko od zaciatku a po pripade si stiahnut aj nove ovladace od MB (zakladnej dosky)....
PS ale určite když nemáš problem z ovladači atd tak to bude na 100% teplotou u X800GTO Sapphire to taky dělá ale vyměnil jsem chladič za VF900 a jsem vysmatý[/QUOTE]
No taketo rychle zavery by som nerobil, moze to byt aj rozbity Win...;) Mozno by to chcelo nainstalovat este raz vsetko od zaciatku a po pripade si stiahnut aj nove ovladace od MB (zakladnej dosky)....
[QUOTE=koubi]Kurna co jste to za rádce když se nezeptáte na teplotu !!!!!!!!!!!!!!!!!
lolec - zapni si nějaký program na monitoring, třeba ATT, hoď si monitoring do lišty, otevři 3D okno (nebo 3D mark, to je fuk) a sleduj, jak teplota vyleze nahoru. Až se ustálí, zavři to 3D okno (u marku ho nech rpojet cely). A koukej, jak jde teplota dolu. Co ti vychazí? Odpovím: nic. Teplota během ani ne minuty spadne o dost stupňů dolů.
KAŽDOPÁDNĚ, THREAD JE TAK NA ZAMKNUTÍ!!!
lolec - zapni si nějaký program na monitoring, třeba ATT, hoď si monitoring do lišty, otevři 3D okno (nebo 3D mark, to je fuk) a sleduj, jak teplota vyleze nahoru. Až se ustálí, zavři to 3D okno (u marku ho nech rpojet cely). A koukej, jak jde teplota dolu. Co ti vychazí? Odpovím: nic. Teplota během ani ne minuty spadne o dost stupňů dolů.
KAŽDOPÁDNĚ, THREAD JE TAK NA ZAMKNUTÍ!!!