Uvítali byste v expertiádách 1 skutečně hodnotnou cenu nebo větší množství méně hodnotných cen?
- Spíše jednu opravdu hodnotnou cenu
- Spíše větší množství cen (například 3), přestože méně hodnotných
Uvítali byste v expertiádách 1 skutečně hodnotnou cenu nebo větší množství méně hodnotných cen?
- Spíše jednu opravdu hodnotnou cenu
- Spíše větší množství cen (například 3), přestože méně hodnotných
Tak me osobne je to jedno. Mala sance na velkou vyhru nebo "velka" sance na malou vyhru.. Motivace je pro me stejna (tedy rozhodne to zkusit).
Ja nikdy nic nevyhral, ani v tombole na plese- a ze jsem tech listku mel pozehnane...takze mi je to vcelku jedno.
Tak zase proc to nezkusit?
Ted se hraje o NB za 30k, tak proc nehrat treba o 5 kousku 88GT ne?![]()
Jsem jednoznačně pro druhou možnost. Pokud se bude hrát spíše jen o jednu cenu tak nevyhraju nikdy, takhle je šance na výhru aspoň trošku vyšší
Nebo třeba jak jsme měli před 2 rokama zde na SHW soutěž s ATI o 2 grafiky u příležitosti jejich výročí - s výhercem jedné z těch dvou karet jsem měl kdysi před 3 a půl roky menší (ale nikterak významnou) výměnu názorů v jedné diskuzi a po 3 a půl letech jsem mu posílal grafickou kartu :-).
Takže já bych ty náhody vážně nepodceňoval. To je podobné jako najít svou osudovou lásku - jaká je šance? V podstatě mizivá... ale přesto se to mnohým zadaří :-))).
Je mi to jedno, hraju cvičně.
Ale zase popřemýšlejte, kdyby se hrálo jen o jednu cenu. Vyhrál by mech ? Nebo -HoNy- ? Šance by byla 3x nižší a...to by mohl být právě ten předěl. Navíc hodnotnější ceny možná přitáhnou více soutěžících![]()
Me to je vcelku taky jedno - davno sem se vzdal myslenky ze neco vyhraju je to pro me neco jako laborator i kdyz ne tak zabavny DD
Mě je to také víceméně jedno. Štěstí se může usmát na kohokoliv a kdykoliv...
Jinak co si pamatuju, tak jsem jenom jednou jedinkrát vyhrál na los 50 Kč![]()
![]()
Som za moznost 2, ale je to jedno lebo nikdy som nic nevyhral.
(inak minule sme doma vyhrali obal na snowboard, ale nemam snowboard tak je mi na...)![]()