Prosím jakej Zdroj!
Ahoj mám tuhle sestavu:
DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+
Asus M2N-E
1024 MB A-DATA
NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB)
WDC WD2500KS-00MJB0
DVD
Potrebuju poradit jakej zdroj,jestli staci 300w nebo 350W nebo 400W.A jestli radsi nejakej značkovej nebo staci nejakej eurocase?díky
DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+
Asus M2N-E
1024 MB A-DATA
NVIDIA GeForce 7600 GS (256 MB)
WDC WD2500KS-00MJB0
DVD
Potrebuju poradit jakej zdroj,jestli staci 300w nebo 350W nebo 400W.A jestli radsi nejakej značkovej nebo staci nejakej eurocase?díky
Urcite ne EC, staci 350W, pro budoucnost radsi 400W Fortron, Seasonic, Corsair.... mas nejaky financni limit?
Do budoucna koupin nove PC.potrebuju vedet jakj bude stacit na tohle!!
No uvažuji o tomhle fortonu:Fortron ATX-350PNF 350W.DIKY
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
No uvažuji o tomhle fortonu:Fortron ATX-350PNF 350W.DIKY
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Záleží co tam chceš dát v budoucnu. Každopádně 400W OEM Seasonic stačí na všechno a tichej je dost :)
No jestli pocitas s novym PC, tak misto 350W vezmi rovnou 400W, treba Fortron GLN nebo lepsi Seasonic.... na zdroji se nesetri ;)
Koupil bych Fortron 400GLN pro skvělý poměr cena/výkon a s rezervou do budoucna. Nebo vol Seasonic, jsou tišší, ale trošku dražší.
petr800: zrovna mam doma jeden 300PNR a dela dost kraval - rekl bych ze vubec nema regulaci otacek a jestli tak pekne mizernou. a jelikoz PNF je jeste levnejsi, tak pocitej s hlukem. jestli chces vynikajici ticho, tak seasonic. jinak GLNka nejakou tu regulaci uz maji a neni to takova hruza.
Ja som pochopil, že zdroj chce kúpiť aby mu šľapal v zostave čo má teraz a keď bude kupovať nový tak tam kúpi aj nový zdroj.
Nějak tak, stačí tam nějakej 400W kvalitní, já preferuju Fortron pokud nejsou peyńauze, jinak Seasonic když jsou a je třeba maximální ticho. Pokračujte tady. Mohl by to někdo LOCknout...?
[quote=mech13;67741]zrovna mam doma jeden 300PNR a dela dost kraval - rekl bych ze vubec nema regulaci otacek a jestli tak pekne mizernou. a jelikoz PNF je jeste levnejsi, tak pocitej s hlukem. jestli chces vynikajici ticho, tak seasonic. jinak GLNka nejakou tu regulaci uz maji a neni to takova hruza[/quote]
Nene, 350PNF je tichoučký, až v zátěži se roztočí a je hlučnej - měl jsem ho na Sempronu 2,4@1,55V s 9800PRO v nevětrané skříňi. Ale příplatek za GLN je zanedbatelný, takže není co řešit.
Nene, 350PNF je tichoučký, až v zátěži se roztočí a je hlučnej - měl jsem ho na Sempronu 2,4@1,55V s 9800PRO v nevětrané skříňi. Ale příplatek za GLN je zanedbatelný, takže není co řešit.