Wlcek_GK02
Wlcek_GK02
Naposledy upraveno uživatelem Karel Polívka: 15-12-2007 v 17:10
V gifu (a tedy s viditelnými barevnými přechody díky jejich nedostatečnému množství) to je schválně, nebo omylem?
Tan prvni byl schvalně, ale tady ten druhej je překlep. Da se to napravit??
Přihodim to i v .jpg
Naposledy upraveno uživatelem Karel Polívka: 02-12-2007 v 10:50
Hotovo, wallpaper zaměněn.
Jinak vážně dobrý nápad, převzal u mě místo mého favorita :-) (na pozadí je super, líbí se mi vždy více nějaký motiv uprostřed černé plochy).
Jen mi na něm moc nesedí jeho vertikální umístění - spíše než dole by byl podle mě vhodnější nahoře, ideálně však uprostřed. Ale to už je možná pouze můj dojem - co myslí ostatní?
Naposledy upraveno uživatelem Karel Polívka: 02-12-2007 v 10:58
Ještě delam na malych upravach te zelene časti (aby ty barvy nebyly takovy..."plochy") Za chvili to sem přidam, jestli to bude vypadat lip, tak pls ještě pak o zamněnu.
V tom případě navrhuji přehodnocení vertikální poziceMám to teď na ploše a takhle nízko to vážně není ono (navrhuji dát na střed).
Jinak až teď jsem si všiml, že ten 1. wallpaper je skutečně taky gif - a schválně? Pochopil bych, že by to mohl být účel u těch karet na pozadí, ale u té slečny to působí rušivě. Nebo to tak přijde jenom mě?
Ja sem puvodně chtěl zkusit zanimovat logo SHW :-) tak proto gif. ale mam original uloženy ve specialnim formatu tak neni problem dat i .jpg pokud to ještě zamněnite (přidam to k tomu prvnimu do threadu v novym přispěvku).
Na střed?? :-) Jestli mi to ziska bodiky při hlasovani tak neni problem :-D
je to hodne pekny, ale me to moc jako souboj neprijde...
No, o bodíkách rozhodují ostatní... ale třeba to i na ostatní působí jako na mě, takže v takovém případě by to nejspíše bylo "ano" :-).
A logo ATI je o něco málo níže než logo NVIDIE (v tomto případě znázorňující zornice), přestože černé "duhovky" mají stejnou vertikální pozici, což není možné, protože duhovka je se zornicí středově souměrná, proto i pozice obou log by měla být stejná :-)
Jsou to sice detaily, ale působí po chvíli sledování rušivě (na první pohled jsem si toho nevšimnul). A právě detaily dělají výsledek, že ano :-)
To jako že šilhá?? :-D
Tak upravil sem pozici obou log, aby byly ve stejné pozici, pozici celého obrázku a taky barvy zelené části, aby byly víc nVidia :-) (a nejsou až tak ostré,... neříjemné)
@ SnowEm: Souboj se přce nemusí odehrávat jen na bojišti, může být i morální.
EDIT @ KP: chvilku sem zkusi pozorovat ten svuj vytvor a ty loga, ač sou ve stejné pozici, tak se zdaji byt v rozdilne vyšce protože u ati je ten napis radeon šedivý a méně výrazný než nápis nVidia, tak to vypada jako by bylo v jine pozici. Trošku sem to ještě zkusil opravit.
Naposledy upraveno uživatelem Karel Polívka: 02-12-2007 v 14:08
Ne, zornice a duhovka má stejný střed, i když člověk šilhá - u šilhání je jiná pozice duhovek vůči sobě (ale zornice jsou stále v jejich centru).
Super, teď už jsou ty loga ve stejné výši a je to OK. Předtím ve stejné pozici nebyly a (nebylo to jinými odstíny - byly prostě jinak umístěné).
Jinak - mrkněte na logo SHW - sneslo by to nižší úroveň komprese.
Ok, taky ještě vylepšim, ale až večer. Teď musim do prace. O pulnoci to tu ale bude :-)
A diky za napady a rady.
Hell, that rocks...