Problém s 5.1 zvukem u SB Live! 5.1 OEM
Potřebuji pomoct s výše napsanou zvukovkou. Přestalo vůbec jít nastavit v mixeru 5.1 zvuk ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] zatržítka s možností synchronizace s ovladacíma panelama si nevšímejte, nejde ani tak). Zkoušel jsem snad vše, od reinstalace ovladačů po zjišťování konfliktů a nemůžu na to přijít. Neřešil tu někdo podobný problém, nebo neví jak nato? Co je příčinou, to nevím, protože to je u počítače, ke kterýmu se dostanu 2x za měsíc.
Máš na mysli absenciu 5.1 speakers... hmm, pozerám sa na rovnaký panel a ja tam mám tieto možnosti.
4 Speakers
2 Speakers
5.1 Speakers
Headphones
Jedná sa o AudioHQ v1.10.22 a inštaloval som postupne tieto dva balíky.
LiveDrvUni-Pack(ENG).exe (24 451 404 bytes)
LiveDrvPack_Patch.exe (6 465 104 bytes)
4 Speakers
2 Speakers
5.1 Speakers
Headphones
Jedná sa o AudioHQ v1.10.22 a inštaloval som postupne tieto dva balíky.
LiveDrvUni-Pack(ENG).exe (24 451 404 bytes)
LiveDrvPack_Patch.exe (6 465 104 bytes)
Jono, prostě to tam není:) Nevim, vyzkouším nejdřív za týden. Dřív to tam právě bylo, pak tam kdosi cosi asi dělal a zmizelo to.
Jaky je to OS? Mam takovy pocit, ze je mozne ze to zpusobila hra Crysis. Udajne se s touhle kartou moc nesnasi...
Jen strilim od boku, netusim jestli ji tam nekdo neinstaloval ... Mam tu samou zvukovku (Crysis nemam, pac na to nemam stroj :( ) ale cetl jsem v diskuzich, ze se nesnaseji ...
PS: A mimochodem, kdyz instaluju drivery zvukovky, instaluju SKUTECNE JEN DRIVERY a ne ty veci okolo. Nejak jsem neprisel na to k cemu to je ;)
Jen strilim od boku, netusim jestli ji tam nekdo neinstaloval ... Mam tu samou zvukovku (Crysis nemam, pac na to nemam stroj :( ) ale cetl jsem v diskuzich, ze se nesnaseji ...
PS: A mimochodem, kdyz instaluju drivery zvukovky, instaluju SKUTECNE JEN DRIVERY a ne ty veci okolo. Nejak jsem neprisel na to k cemu to je ;)
XP s SP2 a kritickýma aktualizacema. Je to možný, protože crysis sem zkoušel demo.Zkoušel jsem všechno i jen ovladač, nepomáhá, jak jsem říkal, neznám příčinu, prostě to divně hrálo, podívám se a zmizela mi nabídka.
Hm a co reinstal celejch windowsu? ;)
PS: Pripadne ... ma pro instal zvukovky dva soubory: Drivery (LiveDrvUni-Pack(ENG).exe 24,5MB) a patch (LiveDrvPack_Patch.exe 6,5MB). mas ten patch?
PS: Pripadne ... ma pro instal zvukovky dva soubory: Drivery (LiveDrvUni-Pack(ENG).exe 24,5MB) a patch (LiveDrvPack_Patch.exe 6,5MB). mas ten patch?
No instaloval sem pouze to, co mám dodany na CDčku, jako fungovalo to bez problémů pak se něco posralo. Ten patch zkusím, doufám, že mi to zas nenapíše, že nemohl detekovat žádnou SB kartu v systému.