Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: WinXP-SP2... jak se zbavit prihlasovaciho okna?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravim,
    resim uz delsi domu jak zapnout nebo vypnout prihlasovaci okno do systemu pri nepouzivani prihlasovaciho hesla....
    navic po nekterych instalaci co jsem kdy delal "je" u nekterych neni ... je v tom nejake pravidlo ?
    Ve Win98 jsem to nasel v pohode zde najak ne :-)
    Diky ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    treba pomoci tehle utilitky Tweak UI Tam se da nastavit autologin jen nastavis uzivatele a heslo ktereho chces automaticky prihlasovat .. Da se to nastavit i primo v registrech ale tohle je pohodlnejsi
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    pri nejake aktualizaci se tam nainstaluje nejaky dalsi uzivatelsky ucet - tusim ze .ASP support. je potreba ho smazat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Je to samozrejme jista moznost ale pokud to chci delat jako by ciste ... ciste to neni :-)
    navic je to slozitejsi o to ,ze tu utilitu musim mit u sebe a nekomu tim zasahuji do Os.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    napis do SPUSTIT v nabidce START : "control userpasswords2" -samozrejme bez tech uvozovek ----> a v okne, ktere se Ti objevi, odskrnes polozku "pred pouzitim pocitace musi uzivatele zadat Uzivatelske jmeno a heslo

    neodzkouseno

    Jinak je to tim co psal mech .. kdyz ten ucet tam bude jen jeden prihlasi se to automaticky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    napis do SPUSTIT v nabidce START : "control userpasswords2" -samozrejme bez tech uvozovek ----> a v okne, ktere se Ti objevi, odskrnes polozku "pred pouzitim pocitace musi uzivatele zadat Uzivatelske jmeno a heslo

    neodzkouseno
    Odzkouseno, presne takhle sem si to kdysi vypnul ja.... jednoduchy a rychly
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    smazanim uctu .ASP support jsem se ho nezbavil....
    ale control userpasswords2 je rychla jistota ...

    Dekuji... sakra po tolika letech :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Rado se stalo Jinak na www.google.com se da najit spousta veci v kratkem case
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    To mas pravdu tam jsem to nasel s upravou v registrech ... moje nervy
    ted me napadla dalsi otazka :-)
    pomoci C:\WINDOWS\system32\logoff.exe se da odhlasit )))) pres co se da stroj vypnout ?
    nechci zakladat dalsi diskuzni forum pro tuhle blbost :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od Karel_777 Zobrazit příspěvek
    To mas pravdu tam jsem to nasel s upravou v registrech ... moje nervy
    ted me napadla dalsi otazka :-)
    pomoci C:\WINDOWS\system32\logoff.exe se da odhlasit )))) pres co se da stroj vypnout ?
    nechci zakladat dalsi diskuzni forum pro tuhle blbost :-)
    http://thesource.ofallevil.com/resou....mspx?mfr=true
    Lze pouzit jak na logout (bez parametru), tak pro vypnuti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Zalezi na co to potrebujes .. jetsli ti jde o automaticke vypnuti v urcitou hodinu pouzil bych spis nejaky soft .. nebo treba vypnout po dokonceni stahovani ma vetsina downloaderu v sobe ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    pred nejakou dobou to mne chtel jeden clovek ... ze to mel od nekoho ... na plose ikona vypinace(z windows)
    a nemusel tak start a tak dale ... klasicke vypnuti pro zdechle :-)
    tak jsem mu rekl at to vypina na bedne ze se tu okonci samo ......ale nedalo me to :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Tak to start /vypnout bude uricte ruchlejsi nez starst /spustit / cmd / a shutdown On mel asi nejaky programek ktery to vypinal jednim kliklem .. ale to bych si teda do pc nedal To radji udelam o klik vic BTW neco jineho je kdyz clovek vypinani potrebuje planovat ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    Tak to start /vypnout bude uricte ruchlejsi nez starst /spustit / cmd / a shutdown On mel asi nejaky programek ktery to vypinal jednim kliklem .. ale to bych si teda do pc nedal To radji udelam o klik vic BTW neco jineho je kdyz clovek vypinani potrebuje planovat ..
    Staci dat na plochu zastupce programu shutdown.exe s prislusnyma parametrama a pak je to jen otazka kliknuti...zadnej jinej program neni treba. Ovsem sam take nevidim duvod, proc to delat. Kdybych mel kvuli kazdymu usetrenymu kliknuti delat takove stojky na hlave, tak nedelam nic jineho .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    8

    Panove funguje to na jednicku staci zadat "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -t 00" a masina vypne.

    Jinak jsem zjistil ze pod tim "control userpasswords2" je moznost nastavit uzivatele power user ...
    kdyz ale vlezu do uzivatelskych uctu je takto vytvoreny ucet oznaceny jako "Neznamy typ uctu"
    nevim jestli bude korektne pracovat...
    co me rikal kamos tak mu na domenovych stanicich WinXp ucty power user chodi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. IE8 otvíraná okna
    Od Karel261 v sekci Internet
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-05-2010, 08:34
  2. Jak se zbavit automatickeho restartovani?
    Od michal.kolesa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 05-02-2010, 12:17
  3. Jak se zbavit swapovani
    Od Hanuman0813 v sekci Operační paměti
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 16-09-2007, 04:22
  4. vista okna
    Od zakbak v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-09-2007, 11:34
  5. Myši: Razer Krait-smrdí - jak se toho zbavit !
    Od PersonalComputer v sekci Periferie
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 23:25