Colin McRae: Dirt - problém
Ahoj. Včera jsem si od kámoše půjčil tuhle hru, s tím že si pořádně zajezdím. Ale mám takovej zvláštní problém. Po nainstalování jsem hru spustil a ona jede divně zpomaleně. Ne že by se trhala, ale prostě je o polivinu pomalejší. Zkusil jsem teda nainstalovat demo a to jede na úplně stejné nastavení detailů tak jak má (teda 2x rychleji než celá verze). Nevíte včem by mohl být problém. Zkoušel jsem normální verzi i s oběma patchy a furt je to to samé. Mám 8800GT a nainstalované nejnovější ovladače ze stránek Nvidia. Prostě nevím co stím může být. Kámoš tu hru nezkoušel protože na ni nemá kompl, takže nevím jestli je to problém jen u mě nebo u všech. Jo a není to originál, tak jestli to taky nemůže být tím. Hra vypadá skvěle, ale když nemá člověk ten pocit rychlosti tak to ubírá tak 70% z požitku
No jistě, to musí jet normálně. Tím, že píšeš, že není legálně porušuješ pravidla, každopádně tím to nebude. Zkus nejnovější DirectX.
Proc by nemohlo? Uz jsem videl hodne zkazenych cracku...Zvlaste pokud demo na stejny nastaveni jede ok, tak bych za tim videl prave zpackanej crack nebo celej release.