Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: Utiahne mi 350 W zdroj X1900GT???

  1. #1
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Nuz mam otazocku, vie niekto kolko si cucne tato karta X1900GT zo zdroja???? Mam 350 W zdroj, CPU Athlon 64 3.0+ GHz, 2x 512 MB DDR, 1x SATA 250 GB WD, 1x 80 GB Hitachi (suflik, casto ho nepouzivam), 1x DVD RW Sony, 1 x CD RW Liteon a 2 vetracky (1 na chipsete 2 vzadu 12 cm na vyfuk tepleho vzduchu) a chcel by som vediet ci ma tento zdroj udrzi, rozmyslal som, ze pri najhorsom vyhodim CD RW a 2 HDD pouzivam aj tak len sem tam... Vie mi niekto poradit, presiel som aj par webov, no nenasiel som aka je tato karta zrava na W. Dakujem za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Myslim, ze si cucne 75-100W...trochu jsem pohledal a podle serveru X-bit labs je to 75W. Je to sice mene zrava karta nez rada 1800, ale silne bych doporucil volit nejakej jinej a vykonnejsi zdroj. Kdyz uz ta karta stoji kolem 9000,- tak dalsi 2 na zdroj nejsou takovou velkou polozkou...Rozhodne tim predejdes problemum se stabilitou, atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    350W zdroj je širokej pojem... Jinak bych byl taky za novej i kdyby ten tvůj stavající byl nějakej lepší a ne třeba EC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    jestli je to enermax, tak by to zvladat mohl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Pokud je to určitě něco lepšího než EC, např. Fortron, či Enermax, Tagan či podobně, tak si myslím, že by to zvládl, ale asi by to bylo na hraně a možná by pak ani nemohl být přetaktový cpu či pod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Citace Původně odesláno od Withman
    Pokud je to určitě něco lepšího než EC, např. Fortron, či Enermax, Tagan či podobně, tak si myslím, že by to zvládl, ale asi by to bylo na hraně a možná by pak ani nemohl být přetaktový cpu či pod.
    Nuz OC u mna ani velmi nepride do uvahy, nuz asi tak najviac VGA... Nie, nemam ziadny znackovy zdroj. Zdroj sa vola> Frontier power, Model MPA88X. Nuz tajne dufam, ze mi to utiahne, lebo karta ma vide, ak sa vsetko podari za 7 500,- Sk, co je perfektna cena, maju ju na ATCOMPUTERS.SK za 6135, nuz som zvedavy za aku cenu mi pride, lebo je na objednanie do 14 dni (uz som ju obiednal v piatok, tak som zvedavy) Nuz silnejsi zdroj je pekna vec, len by musel pockat, lebo momentalne som do PC preinvestoval 13 500,- SK a na novy by bolo az po predani starych komponent (Sempron 2.5 a X700). Ok dik za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Este som chcel a co tak nejaky lacnejsi 450- 500W zdroj??? Lebo dat 1 800,- Sk za 400W zdroj, sice fortron, ale to je trochu vela aj na moj vkus, ale ak by nebola ina cesta, tak asi niet co riesit???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Radši menší wattáž, ale aspoň ten Fortron, než EC či podobné s wattáží 450W
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Určitě si kup zdroj kvalitni značky! Nema cenu kupovat nějaký obyčejné značky ikdyž by to byla nějaká 450W.
    Doporučil bych Fortron
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Perfect
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    175

    Citace Původně odesláno od pegy
    Este som chcel a co tak nejaky lacnejsi 450- 500W zdroj??? Lebo dat 1 800,- Sk za 400W zdroj, sice fortron, ale to je trochu vela aj na moj vkus, ale ak by nebola ina cesta, tak asi niet co riesit???
    Aby si to vůbec rozjel...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele tequilla
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    1,030

    Este som chcel a co tak nejaky lacnejsi 450- 500W zdroj???...
    Nikdy nemuzes verit tomu, co maji ty laciny zdroje napsany na krabici a stitku. Je to jako s reprakama z trznice (vykon ultramegahyper W, zvuk jako z pc speakeru). I proto se na zdroji setrit nevyplaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Presne tak! Zdroj musi byt kvalitni znacky! jinak ho nema cenu kupovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    167

    Ano na zdroji je treba setrit...prosimte kup kdyz uz tak 500W Liberty a mas klid...350W je MALO i kdyby to byl Forton..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    761

    Nuz budem musiet nad tym porozmyslat, ked dojde VGA, uvidim potom, nuz ale tie kvalitne zdroje su pekne masne, ok dik vsetkym
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    3

    no to by som ani neskusal riskovat, fpohode sa Ti moze stat ze do dvoch hodin ti ten zdroj vyhori a moze so sebou zoprat spustu komponentov. (napr. a j tu novu x1900gt)
    a to by si snad nechel
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Chlazení grafik: X1900GT hlučnost
    Od puma v sekci Chlazení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-06-2007, 11:10
  2. Radeony: Kdo odemknul ATI Radeon X1900GT?
    Od Zuby v sekci Grafické karty
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2006, 11:36