Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: AS ROCK 4COREDUAL-VSTA+HD3870 A 3850!!! Problémm??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    Cuss, mam nedavno jsem si koupil Sapphire HD 3850 256MB, ale delala mi strasný chyby v obraze, zkousel sem directy, ovladace.....mno proste sem dosel k zaveru ze VADNÁ GK, nebo GPU NEKOMUNIKUJE spravne se zakladkou, slysel sem nekde ze to zrovna spatne komunikovalo s nejakou deskou od asrock, natoz ze tahle deska ma misto 16 LINEK JEN 4!!!! A tak se vas ptam na nazor nebo na zkusenousti ma nekdo tuhle desku a RV670? bezi vam to? dik za pomoc
    Naposledy upraveno uživatelem Apophis999: 13-12-2007 v 23:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Snadný způsob, jak to zjistit - vyzkoušej jinou GK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    nn, me tam moje X1950 sla, ale jestli ma zakladka problemi jen s RV670
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    78

    1) update biosu, ja som to musel robit tiez.
    2) PCI-e frequenci nadstavit na 105 MHZ
    3) Odskusat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    MSJ MSJ je offline
    Nováček Avatar uživatele MSJ
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    25
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    Sakra, uvidim zitra, ma me prijit HD 3870.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    MSJ MSJ je offline
    Nováček Avatar uživatele MSJ
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    25
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    Tak mi prisla a dela to samy co byvala HD3850, takze dekuju hlavne MSJ, za radu, ale nemuhl by mi nekdo este doporucit zakladni desku na 775, DDR2 800, a HLAVNE 2xIDE!!! a PCIexpress 16X a aby byla co nejlevnejsi? Ja mam vyhlidnutou tuto http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45289, ale pokud byste nasli neci levnejsiho byl bych rad sem studen a penez moc nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    Myslite ze tahle deska je tu grafiku pobere? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41452
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Na tuhle grafiku takovou hrůzu...je to VIA, podporuje jen DDR2-533. S OC bys taky nepochodil. Máš P4 nebo C2D...? Se staršími P4 by mohl být problém...každopádně dneska stojí E2140 pár šupů a když to přetočíš tak je výkon jinde...Gigabyte MB GA-P35-DS3L je celkem rozumná za ty peníze
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Na tuhle grafiku takovou hrůzu...je to VIA, podporuje jen DDR2-533. S OC bys taky nepochodil. Máš P4 nebo C2D...? Se staršími P4 by mohl být problém...každopádně dneska stojí E2140 pár šupů a když to přetočíš tak je výkon jinde...Gigabyte MB GA-P35-DS3L je celkem rozumná za ty peníze
    Kdyz se podivas trochu nahoru tak sem tam zviraznil ze potrebuju 2xIDE!!!!!!!, ta deska ma jen jednu jinak mam E2160, 2GB RAM DDR2 800mhz A-data, na desce mi bezi pod 667 a na tamte pujdou pod 533 je to jen prozatimni, ja jen jestli tam ta grasfiku pujde bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Paměti taky stojí pakatel a přinejhorším kup IDE řadič. Lepší kvalitní deska a řadič než mizerná deska jen kvůli dvěma IDE...pokud to máš na disky, neuvažoval jsi i o redukci SATA>IDE (pozor na to, existují z IDE na SATA i ze SATA na IDE a pletou se) ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    rozhodne bych se stejne jak PB priklanel k rozumne desce na intel chipsetu a "nejak" doresit to IDE nez resit poblemy s nForce... levna a porad poctiva deska je gigabyte P31-DS3L, k ni nejakou tu redukci nebo radic nebo neco staryho IDE prodat, par penez prihodit a koupit to na SATA a i pres to ze toto reseni vypada o neco kostrbatej tak bych mu veril trikrat vic nez desce s nForce a dvema IDE konektorama
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Pozor na to, ta jeho deska má čipset VIA PT890, to je ještě horší než NVIDIA...

    Jinak ta P35 co jsem psal je dost luxusní, mechova P31 je trochu starší ale pořád skvělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-01-2014, 19:56
  2. Socket 754/939/940: ASRock - K8NF3-VSTA a frekvence DDR
    Od Pettr335 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-10-2009, 11:21
  3. Radeony: HD3870 × 3850 × 48xx
    Od Zeus(CZ) v sekci Grafické karty
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 14:03
  4. Asrock 4CoreDual-SATA2
    Od hacker9 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 04-09-2007, 20:44
  5. Am2nf6g-vsta
    Od slechtic01 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 15:29