Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 75

Téma: Geil 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC)

  1. #16
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    tady..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu23.JPG 
Zobrazení: 133 
Velikost: 38.8 KB 
ID: 2065  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Jeste zalozku Memory a kdyztak SPD....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    zbytek..
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu24.JPG 
Zobrazení: 161 
Velikost: 35.5 KB 
ID: 2067   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu25.JPG 
Zobrazení: 135 
Velikost: 29.9 KB 
ID: 2068  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Jestli uz nemas moznost snizit delicku, tak jedine zkusit ramkam pridat napeti na ty 2,2V. To by mohlo jit pretaktovat FSB jeste trochu vys, ale i tak si myslim, ze 3,2GHz na CPU a 920MHz na ramkach je dost dobry a uz bych to vic pro dlouhodoby provoz netrapil....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    jo,ale stabilne 3,2Ghz to nebylo.. bal sem se pridat víc tem ramkam...ted tam mam +0,2V tak víc myslim uz nemam davat ne?
    a jestli jsem to pochopil tak ty ramky maji na standartu 1,8V??? nebo co je to za hodnotu v cpu-z..
    Naposledy upraveno uživatelem lubayys: 15-12-2007 v 19:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Jak uz sem ti psal, pro dlouhodoby provoz bych jim osobne daval max. 2,25V....

    EDIT: tak tem ramkam zkus pridat a uvidis, jestli ti to pomuze v OC.... kdyz jo a budes to takchtit nechat, tak je poradne otestuj treba Memtestem a v prubehu testu na ne sahni, jestli uz moc netopi....
    Naposledy upraveno uživatelem husky14: 15-12-2007 v 19:34
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    ja vim ze si to psal,ale ted nevim kolik maji ten zaklad..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    ja vim ze si to psal,ale ted nevim kolik maji ten zaklad..
    Citace Původně odesláno od s.skull Zobrazit příspěvek
    2,1 výrobce přímo uvádí jako provozní, takže opravdu ok
    Nebo se podivej na stranky vyrobce, bude to tam napsany....


    Editoval sem muj predchozi prispevek, koukni na to....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    V datasheetu http://www.corsairmicro.com/_datashe...X2048-6400.pdf je prd. Jen ze je testovali na 1.9V
    Jinak v biosu je urcite jako zaklad brany 1.8V (maj to tak snad vsechny desky a i kdyby to cetl z SPD tak tam je taky 1.8V)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od husky14 Zobrazit příspěvek
    Nebo se podivej na stranky vyrobce, bude to tam napsany....


    Editoval sem muj predchozi prispevek, koukni na to....
    jojo,davam memtest uz... zatim nejsou nejak moc horky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    V datasheetu http://www.corsairmicro.com/_datashe...X2048-6400.pdf je prd. Jen ze je testovali na 1.9V
    Jinak v biosu je urcite jako zaklad brany 1.8V (maj to tak snad vsechny desky a i kdyby to cetl z SPD tak tam je taky 1.8V)
    to si me poslal ale corsairy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    to si me poslal ale corsairy
    AA sorry.. to sem dobre pomotal
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,238

    Proste si to najdi u vyrobce....
    Geil: Working Voltage : 1.9-2.3V

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    jojo,davam memtest uz... zatim nejsou nejak moc horky..
    A kolik si jim teda dal V? Pomohlo to zvyseni voltu s OC? Jestli ne, tak je zbytecne netrap a nech je na 2,1V....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Tak .. přidal jsem jim +0,225V coz je 2,125

    3dmark 06 - 6306 bodů

    frek.pameti 910
    proc. 3185Mhz
    1950pro,netaktla
    teploty pri hrani cod4 do 60 stupnu..57-58

    jsem spokojen
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    jsem spokojen
    A kolik ty paměti dávaj na 2.2V 2.25V ? Třeba bys byl ještě spokojenější.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 5 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední