tady..
tady..
Jeste zalozku Memory a kdyztak SPD....![]()
zbytek..
Jestli uz nemas moznost snizit delicku, tak jedine zkusit ramkam pridat napeti na ty 2,2V. To by mohlo jit pretaktovat FSB jeste trochu vys, ale i tak si myslim, ze 3,2GHz na CPU a 920MHz na ramkach je dost dobry a uz bych to vic pro dlouhodoby provoz netrapil....![]()
jo,ale stabilne 3,2Ghz to nebylo.. bal sem se pridat víc tem ramkam...ted tam mam +0,2V tak víc myslim uz nemam davat ne?
a jestli jsem to pochopil tak ty ramky maji na standartu 1,8V??? nebo co je to za hodnotu v cpu-z..
Naposledy upraveno uživatelem lubayys: 15-12-2007 v 19:27
Jak uz sem ti psal, pro dlouhodoby provoz bych jim osobne daval max. 2,25V....
EDIT: tak tem ramkam zkus pridat a uvidis, jestli ti to pomuze v OC.... kdyz jo a budes to takchtit nechat, tak je poradne otestuj treba Memtestem a v prubehu testu na ne sahni, jestli uz moc netopi....![]()
Naposledy upraveno uživatelem husky14: 15-12-2007 v 19:34
ja vim ze si to psal,ale ted nevim kolik maji ten zaklad..
V datasheetu http://www.corsairmicro.com/_datashe...X2048-6400.pdf je prd. Jen ze je testovali na 1.9V
Jinak v biosu je urcite jako zaklad brany 1.8V (maj to tak snad vsechny desky a i kdyby to cetl z SPD tak tam je taky 1.8V)
Proste si to najdi u vyrobce....
Geil: Working Voltage : 1.9-2.3V
A kolik si jim teda dal V? Pomohlo to zvyseni voltu s OC? Jestli ne, tak je zbytecne netrap a nech je na 2,1V....
Tak .. přidal jsem jim +0,225V coz je 2,125
3dmark 06 - 6306 bodů
frek.pameti 910
proc. 3185Mhz
1950pro,netaktla
teploty pri hrani cod4 do 60 stupnu..57-58
jsem spokojen![]()