Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 75

Téma: Geil 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC)

  1. #61
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    tak to smatne chladis, sniz napeti a podle toho uprav i frekvenci aby CPU bezelo se snizenym napetim stabilne

    pokud budes takto procesor prehrivat, sice nejspis neodejde (ma teplotni ochrany), ale je to maximalne nevhodne na vsechny upecene soucatky kolem proesoru (hlavne kondenzatory) - rapidne se snizuje zivotnost. snaz se pri 100% zatezi obou jader v TAT byt do 70 stupnu - v beznem provozu se nad 60 nedostanes, to je uz dobra teplota a neni potreba se vubec o nic bat
    Jojo uz se na tom pracuje,dam to na min a uz ho nebudu trapit a vas taky ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    takk...nejak me to nedalo..ze mam tak velky teploty tak sem odelal chladic dal ho tam znova.. a ejhle teploty jsou paradni... 3,4Ghz v tatu pri 100% 59 ram 976 + 0,425V , nemam zvednout casovaní?abych mohl jit s procesorem jeste vys,a abych nemusel pridavat tolik napeti ramkam.. nevim jesli to pomuze kdyztak poradte..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Tak pamětem zvyš děličku, půjdou na menší frekvenci, ta se pak zvedne nebo jim naopak snížíš časování.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,921

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Tak pamětem zvyš děličku, půjdou na menší frekvenci, ta se pak zvedne nebo jim naopak snížíš časování.
    Po stopadesáté osmé : intel nemá menší děličku než 1:1. Může výslednou frekvenci pamětí jen zvýšit. A to mu vyšší frekvenci na procesoru nedá.
    //PB kdyz mas AMD, jakou nejmensi delicku fsb:dram muzes natavit ty? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od speedsnail Zobrazit příspěvek
    Po stopadesáté osmé : intel nemá menší děličku než 1:1. Může výslednou frekvenci pamětí jen zvýšit. A to mu vyšší frekvenci na procesoru nedá.
    //PB kdyz mas AMD, jakou nejmensi delicku fsb:dram muzes natavit ty? Diky
    Jó sry, sem neviděl že už to má na 1:1 Tak pak jedině přidat časování...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    Citace Původně odesláno od lubayys Zobrazit příspěvek
    takk...nejak me to nedalo..ze mam tak velky teploty tak sem odelal chladic dal ho tam znova.. a ejhle teploty jsou paradni... 3,4Ghz v tatu pri 100% 59 ram 976 + 0,425V , nemam zvednout casovaní?abych mohl jit s procesorem jeste vys,a abych nemusel pridavat tolik napeti ramkam.. nevim jesli to pomuze kdyztak poradte..
    vrat se k tomu postu co psal speedsnail o neco vys, zjisti si jake maximalni frekvence tve pameti pri jakem napeti a casovani zvladaji a bude hned mnohem chytrejsi. my to na dalku nenataktujem, mozna ze uz jsi narazil na tstrop pameti a mozna ze ti klidne pojedou an 1100MHz. je potreba to vyzkouset
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Tak problémek....
    U ramek mi nejde nastavit casovani manualne..nevim cim to je, vzdycky mi to slo, mel jsem tam 3mesice casovani. 5-5-5-18 na nejakych 970Mhz ...pak jsem jel na "auto" par mesicu..a ted ze zkusim dat 4-4-4-12 a nejde mi tam ani 5-5-5-18 jak driv, a to na jakekoliv frekvenci!reset cmos nepomohl!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    Tak jsem na to prisel..
    v biosu je:

    tRD
    tRD Phase Adjustment

    vubec nevim co tohle je, mohl by nekdo rict?
    kdyz jsem mel GA-965P-DS3P , tak tyto hodnoty tam vubec nebyly!

    kdyz tam mam stejnou hodnotu jako u SPD, tak to nenabehne...musi tam byt auto!
    ted: 4-4-4-12 900Mhz
    Naposledy upraveno uživatelem lubayys: 17-04-2008 v 15:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    fakt nikdo nevíte co to je za udaje?

    tRD
    tRD Phase Adjustment
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    jakou hodnotu ti SPD hlasi?

    u mojich RAM v NB mam default 5 a slo to stahnout az na 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    tRD 7
    tRD Phase Adjustment 0
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    spus si ve win memset a podivej se jake hodnoty tam doopravdy mas pri auto nastaveni
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    screen:
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Bez názvu.JPG 
Zobrazení: 108 
Velikost: 46.6 KB 
ID: 3970  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    tak se divam ze memset ukazuje u kazdyho chipsetu jiny kolonky...

    nezkousel jsi experimentalne co jede a co ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele lubayys
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    279

    nezkousel, moc se v tom nevyznam:/
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 5 PrvníPrvní ... 345