Call of Duty 4 - Chyba ?!
Zdravim opet vsechny, mam trochu problem a nejvice s touhle hrou... Po spusteni projede intro a v menu se zacne sekat zvuk a pak hra spadne a uz jen vidim kouzelnou ceduli "odesilat" ve Windowsu... To same The Witcher, ten to udela hned po pokusu o spusteni, Medal of Honor : Airborne po chvilce hrani, jak kdy. Tak by me zajimalo kde je zasek, pokud nekdo vite...
MY IRON : Viz. podpis...
Diky vsem...
MY IRON : Viz. podpis...
Diky vsem...
Začal bych ovladači - přeinstaloval bych ovladače grafiky a zvukovky. Před novou instalací nezapomeň ty původní kompletně odebrat a restartovat systém, pokud si restart vyžádá.
Tohle si cetl/zkousel....?
Zazdopadne se omlouvam za thread Zaklinace, nevyznam se jeste moc v pravidlech fora apod. moc jej nepouzivam. Kazdopadne mi pomohlo prepsani koncovky .msi na .bak a CoD4 uz slape uplne v pohode, jsem rad a kdyby jeste nekdo vedel co s tim Zaklinacem, budu velmi rad.
Diky vsem a jeste jednou se omlouvam....
Diky vsem a jeste jednou se omlouvam....
[QUOTE=HellBoyCz;116248]Hele jak jsi vresil to call of duty 4, bylo to tim souborem???[/QUOTE]
Je to jedna z moznosti, ale v dnesnej dobe by malo CoD4 behat OK, inak ak pouzivate AGP karty, tak si nezabudnite stiahnut z novymi ovladacmi aj hotfix pre AGP, inak nespustite nic z 3D, v posldnom case sa javi ako problem AVAST+ CoD4, takze ak mas najnovsiu verziu (4.8.1169) moze byt problem aj tu, aj ked osobne som sa zatial z nicim podobny nestretol a ak mas ten AVAST, tak ho skus uplne odinstalovat a tak spusti hru, ak to bude OK, tak sa vrat k starej verzii AVASTu 1.7 ;)
Je to jedna z moznosti, ale v dnesnej dobe by malo CoD4 behat OK, inak ak pouzivate AGP karty, tak si nezabudnite stiahnut z novymi ovladacmi aj hotfix pre AGP, inak nespustite nic z 3D, v posldnom case sa javi ako problem AVAST+ CoD4, takze ak mas najnovsiu verziu (4.8.1169) moze byt problem aj tu, aj ked osobne som sa zatial z nicim podobny nestretol a ak mas ten AVAST, tak ho skus uplne odinstalovat a tak spusti hru, ak to bude OK, tak sa vrat k starej verzii AVASTu 1.7 ;)