Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Znesu sa 2x512 kit a 2x1GB?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    V PC mam kit 2x512 MB RAM Kingston 400 MHz. K dispozicii mam teraz aj 2x1GB Kingston 667 MHz (nie kit). Ked ich zapojim vsetky 4, PC nenabehne.

    2x1GB su rovnake, ked su v PC osamote, idu dual.

    V biose nepomaha nastavenie frekvencie ramiek ani na "auto", ani na 400 MHz. Ked su osamote tie gigove a nastavim 400 MHz, idu bez problemov na 400 MHz.

    Spolu nejdu ani ked nie su zapojene v dual channel.

    Otazka: v com je problem? Malo by to vobec fungovat?

    2x512 KIT: Kingston KVR400D2N3K2
    2x1GB: Kingston KVR667D2N5

    Dik za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,784

    dulezita je zakladni deska respektive platforma a chipset...

    na cem to zkousis?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Fungovat spolu - záleží na platformě, u AMD je to obecně horší. Navíc ty paměti mají dost velký frekvenční rozdíl...doporučení je nemíchat to a koupit DDR2-800, 2x 1 GB dneska stojí asi devět set, podle mě je to dobrá investice, rychlost je aspoň papírově dvojnásobná...

    ADD// mech je úplná stíhačka
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Záhada vyriešená, doska znesie max. 2GB. Že ma nenapadlo pozrieť si to skôr. Sorry za zbytočnú tému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od *sergej* Zobrazit příspěvek
    Sorry za zbytočnú tému.
    Nic se neděje. Update BIOSu by nepomohl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od *sergej* Zobrazit příspěvek
    Záhada vyriešená, doska znesie max. 2GB. Že ma nenapadlo pozrieť si to skôr. Sorry za zbytočnú tému.
    Co je to za desku? měl jsem za to, že každá deska se 4 sloty pro DDR2 paměti zvládne min. 4 GB ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od tgfh Zobrazit příspěvek
    Nic se neděje. Update BIOSu by nepomohl?
    Mám najnovší.

    Citace Původně odesláno od johny__g Zobrazit příspěvek
    Co je to za desku? měl jsem za to, že každá deska se 4 sloty pro DDR2 paměti zvládne min. 4 GB ...
    Veď aj ja, preto ma hneď nenapadlo to pozrieť. Je to Asus P5PL2.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. dual channel 2x512 2x1GB
    Od flanker v sekci Operační paměti
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 26-10-2008, 22:23
  2. 2x512 nebo 1x1024 ?
    Od Forty v sekci Operační paměti
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 16:50