Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Chyba při načítání operačního systému, nelze spustit nouzový režim

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    62

    Zdravím dříve jsem psal problém,, Ö SYSTÉM NEJDE NALÉST NEBO JE POŠKOZEN,,vše co mi radili se mi povedlo,ale nastal nový problém a tak jsem skoro na začátku.
    Když se mi povedlo dát v Biosu na tovární nastavení,tak teď mi hlásí chybu při načítání operačního systému,doufám že mi někdo poradí nevím co s tím.Zkoušel jsem to až 4krát za sebou a vždy stejný výsledek.Díky za radu Petr.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    a jakou chybu to hlasi?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele dzandra
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1,398

    TO se teda opravdu moc dobře neradí, když tu chybu nevidíme. Zkus to opravdu nějak více upřesnit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Nastartuj do nouzového režimu a pak to restartni do normálního módu... Často se tak dá opravit chyba s načítáním Windows. Nebo opravu instalace z instalačního CD. Víc ti k tomu bez té chybové hlášky asi nikdo neřekne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    a co je to vubec za system?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    a jakou chybu to hlasi?
    Dříve jsem jsem řešil problém v CMOS BIOS AWARD a to ten že po havárii,při instalaci WIN.HOME EDITION zcd-romu mi dával hlášku v čj.system nejde najít nebo je poškozen,to už bylo ok po přehození jumperu se bios hodil do továrního nastavení,no a teď hlásí v čj.CHYBA PŘÍ NAČÍTÁNÍ OPERAČNÍHO SYSTÉMU!!Zítra se podívám jak je to přesně protože jsem v práci.Yatím díky moc Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od Intri Zobrazit příspěvek
    Nastartuj do nouzového režimu a pak to restartni do normálního módu... Často se tak dá opravit chyba s načítáním Windows. Nebo opravu instalace z instalačního CD. Víc ti k tomu bez té chybové hlášky asi nikdo neřekne.
    Mě nejde ani spustit v nouzovém režimu,zítra napíšu víc nezapomeň.etr
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Tak zkus opravu systému, Postupuj jako při instalaci, jen by ti to pak mělo najít předchozí instalaci systému. Až ten instalátor toto vykoná, na výběr budeš mít R jako opravit tuto instalaci nebo Enter, čímž se to přeskočí a dostaneš se do správce oddílů. Takže v tom okamžiku, jak ti to nabídne Rko, ho zmáčkneš, dál už to bude postupovat snad samo jako nová instalace
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér Avatar uživatele kokrhanek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    92

    možná by stačilo, jen pustit opravnou konzoli a použít příkazy fixmbr a fixboot, to je pro opravu zavaděče systému....ale musíš dodržet pořadí jako první fixmbr a jako druhý fixboot
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od kokrhanek Zobrazit příspěvek
    možná by stačilo, jen pustit opravnou konzoli a použít příkazy fixmbr a fixboot, to je pro opravu zavaděče systému....ale musíš dodržet pořadí jako první fixmbr a jako druhý fixboot
    Ahoj!Postup:1.spustím pc otevře se mi buď F1 nebo DEL,když dám F1 tak procedura je že vše se snaží načíst,po restartu jde to zas dokola.
    Co když se mě ptá jest-li chci načíst jiné ovladače,nemám to udělat,nevim co by se stalo.Když jsem zadal DEL dostal jsem se do BIOSU,pak jsem přehodil jumper,aby se hodil do tovární výroby,jak byl původně.Tím jsem myslel že se to dá dopořádku.Ráno to zkusím,cos radil a odpoledne dám vědět,jestli se to povedlo.
    Pc mám doma teď sedím v práci.Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér Avatar uživatele kokrhanek
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    92

    Citace Původně odesláno od petr28 Zobrazit příspěvek
    Ahoj!Postup:1.spustím pc otevře se mi buď F1 nebo DEL,když dám F1 tak procedura je že vše se snaží načíst,po restartu jde to zas dokola.
    Co když se mě ptá jest-li chci načíst jiné ovladače,nemám to udělat,nevim co by se stalo.Když jsem zadal DEL dostal jsem se do BIOSU,pak jsem přehodil jumper,aby se hodil do tovární výroby,jak byl původně.Tím jsem myslel že se to dá dopořádku.Ráno to zkusím,cos radil a odpoledne dám vědět,jestli se to povedlo.
    Pc mám doma teď sedím v práci.Petr
    Aha, tak u toho co říkáš bude asi problém jinde, já myslel že se ti nechce načist OS,tohle to je chyba buď nějakého hardwaru nebo špatné nastavení BIOSu, no možná by jsi se měl taky podívat na nastavení bootování, tam by mohl být taky háček, když tak jsem napiš co ti to píše když ti dá na výběr mezi F1 a DEL, tak tam musí být i proč! (většinou je tam napsaný ten problém co se stal a pod tím je press F1 to resume or DEL to setup)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od kokrhanek Zobrazit příspěvek
    Aha, tak u toho co říkáš bude asi problém jinde, já myslel že se ti nechce načist OS,tohle to je chyba buď nějakého hardwaru nebo špatné nastavení BIOSu, no možná by jsi se měl taky podívat na nastavení bootování, tam by mohl být taky háček, když tak jsem napiš co ti to píše když ti dá na výběr mezi F1 a DEL, tak tam musí být i proč! (většinou je tam napsaný ten problém co se stal a pod tím je press F1 to resume or DEL to setup)
    Ahoj,napíšu zhruba o co tu jdeři načítáníWin.home edition,jsem dal opravit ale před odpočítávání do rest.se restartuje,to je ok,pak po rest.se mě zobrazí čer-bílá,to si myslím že je to celý stav desky.
    Dole se zobrazí:..Updating ESCD...Success
    VERIFYING DMI POOL DATA....stlačení kterékoliv klávesy spustítesystém z cd...
    když to provedu tak:Chyba při načítání operačního systému.
    Pak jsem si myslel(to mě poradily) nemusím dělat , že po přehození jumperu +- na minutu,tak se v biosu vrátí do továrního nastavení,tak nic už nemusím nastavovat a ještě je to Aj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od kokrhanek Zobrazit příspěvek
    možná by stačilo, jen pustit opravnou konzoli a použít příkazy fixmbr a fixboot, to je pro opravu zavaděče systému....ale musíš dodržet pořadí jako první fixmbr a jako druhý fixboot
    HLAVNĚ BY MĚ ZAJÍMALO KAM DÁT TY PŘÍKAZY,JÁ SE TO TEPRVE UČÍM A O BUTOOVÁNÍ UŽ VŮBEC NIC,ALE CHCI TO DÁT DOHROMADY.PŘÍKAZOVÝ ŘÁDEK MI ASI NENASKOČÍ,MŮŽE TO BÝT JINDE A HLAVNĚ KDE A CO A JAK KDYŽ TAK PODROBNĚ.HLEDAL JSEM TO JINDE ALE BEZ VÝSLEDKŮ.DÍKY PETR
    PS:JSEM AMATÉR TAK BYCH PROSIL BEZ POSMÍVÁNÍ DÍK
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    62

    Citace Původně odesláno od petr28 Zobrazit příspěvek
    HLAVNĚ BY MĚ ZAJÍMALO KAM DÁT TY PŘÍKAZY,JÁ SE TO TEPRVE UČÍM A O BUTOOVÁNÍ UŽ VŮBEC NIC,ALE CHCI TO DÁT DOHROMADY.PŘÍKAZOVÝ ŘÁDEK MI ASI NENASKOČÍ,MŮŽE TO BÝT JINDE A HLAVNĚ KDE A CO A JAK KDYŽ TAK PODROBNĚ.HLEDAL JSEM TO JINDE ALE BEZ VÝSLEDKŮ.DÍKY PETR
    PS:JSEM AMATÉR TAK BYCH PROSIL BEZ POSMÍVÁNÍ DÍK
    ZNOVU AHOJ TEĎ JSEM SI VŠIML TO NAPATŘILO TOBĚ TO PS:TAK PROMIŇ
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No taky bych zkusil jine CD, a nebo tohle CD vyzkoušet v jinem PC.
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 19-12-2007 v 00:04
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-08-2011, 13:04
  2. Chyba při načítání operačního systému
    Od AO0 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 17-07-2011, 17:05
  3. Nouzový režim
    Od Domingster v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-01-2011, 09:47
  4. Záchrana operačního systému???
    Od sixx v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-08-2009, 02:27
  5. chyba při načítání operačního systému
    Od petr28 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 17-01-2008, 00:05