Jméno tazatele: Kefas
Znění dotazu:
Dobrý den, nejde mi zvuk u televizní karty.V nastavení jsem už zkoušel snad všechno. Obraz v pohodě. Díky za každou radu.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Televizní karta WinFast DTV 2000 H
Znění dotazu:
Dobrý den, nejde mi zvuk u televizní karty.V nastavení jsem už zkoušel snad všechno. Obraz v pohodě. Díky za každou radu.
HW a SW počítače jehož se dotaz týká:
Televizní karta WinFast DTV 2000 H
Zvukovku pouzivas jakou na desce nebo mas solo? Problem asi bude v tom ze musis propojit zvukovku s tv tunerem tak jak je to na obrazku v tomto clanku Tam mas i celkem podrobny popis instalace ..
To propojení které je tam ukázáno, tak se dělalo i u CD mechanik, ale dnes od nich jde vše po datovém kabelu. Je to i logické, ale přece jen už doba trochu pokročila, takže si myslím osobně že v tomhle by neměl byt problem a že by to mělo jit přes sběrnici na desce. Spíše bych zkusil sehnat na netu nové ovladače.
No jasně, člověk nikdy neví kde je přesně chyba. Je to jedna z možností. KDyž jsem chtěl dostat barevnej obraz na TV přes S-VIDEO, tak s originálnimi ovladačema u GK mi to nešlo, pomohly co jsem si stahl a fungovalo to hned. Ja jsem nazoru, prveč zkusit softwarovou možnost a pak se hrabat ve vnitř, ale jestli jsi se s tím už někdy setkal, tak je rozhodně vyšší pravděpodobnost že máš pravdu