Genius Hf 5.1 5000 + Tv
Zdravim, koupil jsem si tyhle repra. Kdyz pripojim z LCD TV LG 32LC55 kabel 2x cinch na 2x cinch (cerveny=pravy reproduktor, cerny=levy reproduktor) do vstupu "TV" na reproduktorech, tak se nic nedeje. Myslel jsem, ze by meli hrat proste stereo, ale neni tomu tak. Mam k reproduktorum pripojeny zvuk z Playstation 3 a obraz s TV pres HDMi kabel, jestli to hraje nejakou roli. Pokud tusite, kde je problem, tak dejte vedet treba na icq.
[QUOTE=Ratamahatte;73876]Zdravim, koupil jsem si tyhle repra. Kdyz pripojim z LCD TV LG 32LC55 kabel 2x cinch na 2x cinch (cerveny=pravy reproduktor, cerny=levy reproduktor) do vstupu "TV" na reproduktorech, tak se nic nedeje. Myslel jsem, ze by meli hrat proste stereo, ale neni tomu tak. Mam k reproduktorum pripojeny zvuk z Playstation 3 a obraz s TV pres HDMi kabel, jestli to hraje nejakou roli. Pokud tusite, kde je problem, tak dejte vedet treba na icq.[/QUOTE]
Ahoj skus si koupit takovou redukci ještě je to ze scartu na cinč stojí tak 30 kč možná to půjde pokud máš volnej teda scart.
Ahoj skus si koupit takovou redukci ještě je to ze scartu na cinč stojí tak 30 kč možná to půjde pokud máš volnej teda scart.
Teď sem na to tak kouknul a zapojit to jít musí...Tvoje repro vypadá vzadu asi takhle...
Jaký si koupil ten kabel?nebo
Jestli si koupil ten druhej tak to by mělo být jen mono(žutý video a bílí zvuk-oba kanáli v sobě) a nevim co to pak dělá s reprem,pokud vůbec hraje.Takže jestli si koupil tenhle tak jim ho vrať a kup ten první.A pokud to pak připojíš k repru na nějaký 2 sinche z těch horních tak by to už mělo jít.A čudlík do pozice out pokud se nepletu...
Jaký si koupil ten kabel?nebo
Jestli si koupil ten druhej tak to by mělo být jen mono(žutý video a bílí zvuk-oba kanáli v sobě) a nevim co to pak dělá s reprem,pokud vůbec hraje.Takže jestli si koupil tenhle tak jim ho vrať a kup ten první.A pokud to pak připojíš k repru na nějaký 2 sinche z těch horních tak by to už mělo jít.A čudlík do pozice out pokud se nepletu...