Zkušenosti s Ge Force 8800 GT
Mám problém s rozběhnutím hry Gears of War, bude to asi něco s nastavením grafické karty, ale nevím o co jde, nemá někdo podobnou zkušenost ??
To si nemyslim vsude se uvadi toto:
Minimální konfigurace :
Windows XP, Vista[32bit], procesor 2400MHz, paměť 1024MB RAM, 12.00GB volno na disku, GK NVIDIA GeForce 6600, ATI 700 nebo vyšší
Minimální konfigurace :
Windows XP, Vista[32bit], procesor 2400MHz, paměť 1024MB RAM, 12.00GB volno na disku, GK NVIDIA GeForce 6600, ATI 700 nebo vyšší
Sice je pravda ze som to este neinstaloval na Vistu s novou 8800GT ale ked som mal 7600GT tak som to v pohode nainstaloval, ale kamarat ma 8800GTX a pod XP sa mu to nepodarilo a ze cital nejake forum a pod XP to nejde. Ked to budem instalovat tak dam vediet viac.
Bavime se o orignalech nebo o nejakych prepalech pochybne kvality ? :) JInak ja sem zase videl v nejakych forech resit nejaky problem primo v te hre ktera jiz byla nainstalovana pod XP .. Vyrobce by si rozhodne nedovolil uvadet ze hra podporuje xp kdyby tomu tak nebylo.
Mám Win XP SP2 s veškerými aktualizacemi, BFG 8800GT OC2, a Gears of War mi jede v pořádku, bez jakéhokoli náznaku problému. Zajímalo by mne co přesně znamená "problém s rozběhnutím hry".
Můžeš přihodit nějaké detaily tvého problému?
Neměl bys mít totiž s touto hrou potíže, takže to určitě půjde nějak vyřešit.
Neměl bys mít totiž s touto hrou potíže, takže to určitě půjde nějak vyřešit.