HDA vs. SB Audigy
Zdravím.
Koupil jsem si desku s chipsetem AMD790X a nevím, jestli mám používat integrovane audio (HDA), nebo si hodit do PCI SB Audigy kterou mam navíc.
Díky za rady.
Koupil jsem si desku s chipsetem AMD790X a nevím, jestli mám používat integrovane audio (HDA), nebo si hodit do PCI SB Audigy kterou mam navíc.
Díky za rady.
To je prosté - vyzkoušej obojí. Pak uvidíš, jestli má smysl PCI zvukovku používat, jestli poznáš rozdíl ve kvalitě. U jednoho poměrně starého PC se mi ale taky stávalo, že integrovaná zvukovka přestala hrát po přetaktování ( nejspíš vnitřní interference ), takže osobně bych sáhl po samostatné kartě, ale fakt záleží na tobě.
No, o HDA a jeho specifikacích jem našel celkem nic, ale i podle toho by to mohlo být lepší než SB Audigy. Hold to tejstnu.
Určitě bych použil tu SB, kvalita hudby bude někde jinde, na druhou stranu záleží jaké máš repro, jestli nějaké bedničky uvnitř LCD tak ji tam nemá cenu dávat.
[QUOTE=tgfh;74773]Určitě bych použil tu SB, kvalita hudby bude někde jinde, na druhou stranu záleží jaké máš repro, jestli nějaké bedničky uvnitř LCD tak ji tam nemá cenu dávat.[/QUOTE]
Ja si nejsem jisty protože HDA používá lepší převodníky. Bedničky mam už nějakou dobu bytelné stereo. Hold to vyzkouším a dám vědět. Určitě to zajímá více lidí.
Ja si nejsem jisty protože HDA používá lepší převodníky. Bedničky mam už nějakou dobu bytelné stereo. Hold to vyzkouším a dám vědět. Určitě to zajímá více lidí.