Draken_gk02
Nevim jestli je tohle zrovna ATI vs. NVIDIA, nebo spis ATI s NVIDIA, kazdopadne je to zajimavej napad. Na muj vkus je tam teda moc textu a svetlejch barev, ale de to... ;)
je to spíš ATI+Nvidia ale alespoň tam nemam kočičku a pejska ,to máš recht ještě sem měl nápad s 3DMarkem kde ta parta vojáků co bídně zhyne pod kulkami toho maníka s rotačákem (ATI/AMD) je nvidia, jenže žádnej screen se nehodil a byl by to spíš paskvil no nevím stejně se nedostanu ani mezi první tři to by musel bůh pomoct.Aláhuůůůůůů
Hezky barevne sladeny... akorat me to prijde v Full velkosti tak nejak rozmazany.. :(. A to vcetne textů.. Jinak přeju hodně štěstí v soutěži :P
já vim v původním rozlišení to mělo 1024*768 takže v rozl. 1600*1200 to pak na kvalitě dost ztrácí,jinak dík za názor i pochvalu
[QUOTE=Draken;77794]já vim v původním rozlišení to mělo 1024x768 takže v rozl. 1600x1200 to pak na kvalitě dost ztrácí[/QUOTE]sorry, ale dosahnout rozliseni 1600x1200 tim, ze roztahnes obrazek co ma 1024x768 mi prijde jako nejvetsi prasarna, proc si to netvoril v rozliseni 1600x1200?
navic je to tezce overcompressly
btw. text si delal v malovani?
(je neuhlazenej, divnej, je ho moc)
navic je to tezce overcompressly
btw. text si delal v malovani?
(je neuhlazenej, divnej, je ho moc)