Ovladače GF 6600GT
Hezký večer, prosím Vás, mohl by mi někdo poradit, proč se mi při přeinstalování ovladačů grafické karty, objevuje tato hláška? Zkoušel jsem ovladače stahovat přímo ze stránek NVIDIA, ale i z jiných zdrojů, ale výsledek je pořád stejný. Původní ovladače vždy odinstaluju přes přidat nebo odebrat atd. a při instalování nových se to tam vždy objeví. Děkuju moc za radu všem Jarys.
Předpokládám, že se to děje při pakování souborů ven z archivu. Zkusil bych je nechat vybalit na jiné místo, případně ten .exe soubor otevřít WinRARem, mohl by jej poznat jako archiv. Pokud to z více zdrojů dělá to samé, jestli není špatná verze (co je to vlastně za verzi) ?
Napadá mě ještě HW chyba, podle příznaků by mohly být vadné paměti nebo disk, kam se soubory zapisují, nebylo by od věci to překontrolovat (paměti pomoci Memtestu 86+ alespoň na pár passů.).
Napadá mě ještě HW chyba, podle příznaků by mohly být vadné paměti nebo disk, kam se soubory zapisují, nebylo by od věci to překontrolovat (paměti pomoci Memtestu 86+ alespoň na pár passů.).
Nenene, ten stažený soubor otevři WinRARem. Pravý kli>otevřít v programu>WinRAR, mohlo by to jí.
Tahle verze je OK, sám ji mám...jak říkal robky, máš to plně stažené...? Čím stahuješ ?
Tahle verze je OK, sám ji mám...jak říkal robky, máš to plně stažené...? Čím stahuješ ?
Možná by bylo dobré zkusit nějaký download manager, například GetRight mi mnohokrát pomohl. Stahuje i z více zdrojů naráz, dokáže navázat na cokoliv, ublíží mu jedině tvrdý restart (kus stažených dat zmizí).
proste to stahni znova. jednou to skus pres IE, podruhe pres FF, potreti pres nejaky download manager a to by v tom byl cert aby to nejelo
//pripadne stahnout z jineho serveru
//pripadne stahnout z jineho serveru
Však psal že zkoušel vícero serverů, pouze že pokaždé s FF...možná to nějak přerušuje a nedokáže dobře navázat (to mi Opera vyjímečně udělá taky, že stahování spadne, pak se to sice obnoví, ale soubor je poškozený...ale teď už se to skoro nestává, zlepšili to a problémové stahování předem dělám raději GetRightem).