Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: HD2600XT - problem (asi) s ovladaci

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    Dnes mi dosla karta Sapphire HD2600XT tak jsem zacal postupovat podle manualu: odinastaloval jsem dosavadni ovladac a dal jsem aby system pouzival standardni VGA ovladac. Dal jsme ji tam, zapnul jsem pocitac, jakmile nebhli windows hodilo to rozpoznan novy hardware, nainstaloval jsem ovladace (ATI Catalyst 7.7) a restartoval. ale trvalo to silene dlouho nez nabehli windows a tam byli zmenene rozliseni, ktere jsem pak dal omylem na 1280 * 768. monitor hodil incorrect input, cekal jsem 15 sec ale nic se nevratilo. tak jsem zase restartoval a zase asi 2 minuty nez se zacli loadovat Windows (normalne tak 15s). pak jsem skousel pres nouzovy rezim al ani to nepomohlo. tak jsem prepnul na puvodni onboard grafiku a nainstaloval k ni drivery (GeForce 6150) a ted to bezi...nevite v sem muze byt problem? co mi tak zpomalilo start pocitace?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    Pokus se v nouzovém režimu ty ovladače grafiky odstranit úplně, nenechávat tam ani ty původní. Nech pak Windows, aby si je nainstaloval zcela nanovo pro danou grafiku a pak nainstaluj nejnovější ovladače ( 7.12 ).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    problem je ze ja nemam cd od windows, ktere to po me vzdycky chce kdyz mam nainstalovat radic stndardu VGA a jaky programem mam ty drivery doinstalovat? dal jsem jenom ve spravci zarizeni odinstalovat, ale ATI Catalyst mi tu porad zustal
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Intri
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3,519

    To ti zůstal asi Control Center, ten odinstaluješ normálně přes ovládací panel Přidat nebo odebrat programy. První odeber ten, pak ještě zkontroluj, že žádné ovladače nezůstaly. Na CD se můžeš vykašlat, Windows použije ty nejzákladnější ovladače, aby alespoň něco zobrazil. Pak můžeš doinstalovat ten nejnovější Catalyst.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Stahni si nejnovejsi catalisty 7.12

    Odinstaluj ty stare a pouzij driver celaner..

    Hod tam novou grafiku nastartuj pc hlasky o novem hw ignoruj a okna kter eti budou vyskakovat ze mas nainstalovat drivery stornuj ..

    Spust ty nove drivery ktere sis stahl z horniho odkazu nainstaluj je a restartuj ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od MedvidekPu Zobrazit příspěvek
    problem je ze ja nemam cd od windows, ktere to po me vzdycky chce kdyz mam nainstalovat radic stndardu VGA a jaky programem mam ty drivery doinstalovat? dal jsem jenom ve spravci zarizeni odinstalovat, ale ATI Catalyst mi tu porad zustal
    Pro ondistalace vždycky DriveCleaner...jinak co máš vlastně za systém ? XP by žádné CD chtít nikdy neměly Tohle dělají Win 98
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 27-12-2007 v 17:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SHW
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    428

    trochu OT: Jo aj win XP chce instalacne CD
    nechapem vsak od coho to zavisí ... mne napríklad nikdy nic take nehodil, ale u holky to rupka spokojne aj ked sa snazím odinstalovat sucasti Windowsu, ako netmeeting a pod ...
    --------
    spak s teme:
    Nez zacnes instalovat Catalyst, nainstaluj Microsoft .Net Framework, verze 2.0, pre tvoju verziu operacneho systemu
    najdes ho na stranka mrkvosoftu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    no ted uz mi to aspon jede ale stale se to dlouho startuje, porad stejne jako potom co jsem nainstaloval catalyst 7.7 co bylo na cedecku u te grafiky. ale jestli je to tema driverama tak nechapu proc to k tomu davaj kdyz to akorat dela problemy
    net framework mam a i jsem v biosu povolil plug and play (nekde mi psalo ze to mam zapnout a pomuzeto...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    no tak vubec nechapu jak to spolu souvisi, ale ted jsem dal novej vetrak na procak a najednou to nybiha rychle ale porad mi to tu rve vystrahy ze se vetrak netoci, pritom se toci...s tim mim pocitacem to de od jednoho k druhymu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Flash biosu probehl? Teploty jsi meril ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    teploty mam ok (alespon podle toho merice co je v biosu) kdyztak pls poradte nakej program na mereni teplot
    ono totiz v tom biosu nejde nastavit na jakym stupni se ma drzet teplota procesoru ale mam to podle poctu otacek (kdyz klesnou pod 400RPM tak to zacne rvat) a pise mi to tam ze CPU fan 0RPM takze on o tom vetraku asi ani nevi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Teplotu CPU je nejlepsi sledovat prave v BIOSu, ale z programu to umi treba Speedfan, CoreTemp, Everest a dalsi....

    S varovanim CPU fan 0RPM se budes muset smirit (nejsi sam, komu to BIOS detekuje), mozna to jde nekde v BIOSu vypnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Keď si ten ventilátor menil zapojil si ho na vývod pre CPU FAN?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    28

    no puvodni vetrak co delal hroznej bordel (boxovanej od amd) mel zapojeni na 4 piny a ten novej jen na 3 piny tak nevim
    jinak kdyz je pocitac v zatezi a pak dam restart tak ukazuje teplotu 33°C, coz mi pride az malo takze by se asi mohl tocit i pomalejc ale to proste nejde za zadnou cenu nikde biosu ovladat, mam nakej divnej bios
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele husky14
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    4,308

    Reguluj ho Speedfanem
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problemy s ovladaci DVD a BD
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-02-2013, 16:56
  2. GK MSI NX 6600 VTD128 Diamond - problem s ovladaci
    Od MaoCeTung v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-10-2010, 00:48
  3. Asi nefunkční HD2600XT
    Od astec v sekci Grafické karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-01-2009, 15:39
  4. GeForce: 8800 GTS problém s ovladaci
    Od spissa v sekci Grafické karty
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 11-12-2008, 23:02
  5. nefunkční Ovládací Panel (Vista)
    Od Richmond v sekci OS Windows
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 04-07-2008, 17:28